Retrogradni Merkur u punoj snazi: Koji znaci Zodijaka trpe najveće posledice

Autor:

21.01.2022 16:30

Foto:

Foto:

Sve vam ide naopako poslednjih dana. Zapitajte se da li retrogradni Merkur uzrok vaših nevolja.



Mnogi su već primetili kako u poslednjih sedam-osam dana ulažu mnogo više napora, i energije kako bi realizovali uobičajne aktivnosti. Razlog za to je retrogradni Merkur, koji je od 14. januara ušao u fazu kretanja unazad, tvrde astrolozi. Iako takvo kretanje izaziva probleme kod većine znakova Zodijaka, tri će trpeti najveće opterećenje u narednom periodu.

Ovan

Ako ste primetili da imate otrežanu komunikaciju s ukućanima, partnerom i kolegama na poslu, razlog leži u činjenici što Merkur retrogradno gazi kroz vašu 11. kuću u kojoj se očitava odnos s drugim ljudima. Astrolozi savetuju da se ovih dana ne upuštate u rasprave s pretpostavlhjenim i odložite, ako ste u mogućnosti, potpisivanje važnih dokumenata.

Getty Images

 

Iako ste navikli da pre donošenja bilo kakve odluke dobro portazmislite o razlozima za i protiv, u naredne dve nedelje imaćete problema i oko najednostavnijih izbora. Dešavaće vam se nesporazumi oko najednostavnijih stvari. Posebno obratite pažnju na konkatkte s prijateljima, jer se može dogoditi da zbog neispoštovanih dogovora oko izlaska u ghrad ili na ručak dobvedete u pitanje višegodišnja prijateljstva.

Strelac

Dok je Merkur u svom retrogradnom hodu, Strelčevi će muku mučiti s poslovnim aktivnostima. Sve što su planirali, moraće da odlože za neko bolje vreme koje nastupa već posle 4. februara. Bez obzira koliko energije i kreacije budete ulagali, mnoge poslovne aktivnosti će biti blokirane ili ometene u svojoj realizaciji. Očekujte od poslovnih saradnika da vam okrenu leđa i da po običaju sve padne na vaša leđa.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading