Srećan datum

Sutra je najmoćniji dan u septembru, veruje se da ostvaruje sve želje ako...

Autor:

08.09.2023 18:00

Foto: Photo by Alexander Dummer on Unsplash

Foto: Photo by Alexander Dummer on Unsplash

Ovo je srećan datum u septembru, a evo i zašto



Ukoliko verujete u numerologiju onda će vam se svideti informacija da sutrašnji datum može doneti ogromnu sreću.

Naime, sutra je 9.9. a za ovakve datume numerolozi ističu da su posebni jer vlada magičan niz brojeva, u ovom slučaju to je niz 9-9.

Ovaj dan može biti posebno uspešan i da možete na razne načine privući sreću u svoj život.

Shutterstock

 

Zašto je 9.9. je jedan srećan datum i jedan od najmoćnijih datuma u septembru?

Taj dan ne može se sedeti skrštenih ruku. Pokušajte da završite što je moguće više prethodno postavljenih zadataka. Brojevi su povoljni za sve, pa nije važno šta radite. Jedino je važno je kako pristupate zadatku.

Pročitajte Drastične promene očekuju ova tri horoskopska znaka, budite na oprezu

Energija Devetke donosi jačanje snage, volju za pobedom i želju da postanemo bolji. Ovo je idealan dan za učenje, razvijanje intuicije i sticanje novih znanja.

Ovaj srećan datum mnoge će osloboditi određenih strahova i nesigurnosti. Postaće slobodniji, nezavisniji i produktivniji.

Shutterstock

 

Dan u kojem vlada niz 9-9 od vas očekuje da slušate i sledite svoje srce, jer jedino tako možete otkriti svoj put i poziv. Važno je da započnete nešto novo, da napravite prvi korak ka ostvarenju želje i da ojačate veru u svoje znanje i sposobnosti.

Pročitajte Ovim horoskopskim znacima se ne poveravajte, vašu tajnu odmah će svi znati

Ne postoji bolji dan za otpuštanje prošlosti i negativnih uspomena. Sve negativne misli i sećanja biće uspešno izbrisana ili izbledela. Ovo je vreme optimizma kada će mnogi od nas moći da gledaju u budućnost sa pozitivnim stavom.

Shutterstock

 

Pokušajte da dovršite važne stvari. Na ovaj dan možete početi raditi nešto novo, ali bolje je da se prvo rešite onih projekata i poslova koji se ne mogu odložiti.

Ovo je divan dan za ljubavne avanture i poznanstva. Obratite pažnju na romantične signale. Sjajan je dan za kupovinu, pa priuštite sebi nešto o čemu odavno maštate, piše Stil.rs.

Komentari. (0)

Loading