Iskrenost i horoskop

Ovim horoskopskim znacima se ne poveravajte, vašu tajnu odmah će svi znati

Autor:

30.08.2023 10:53

Foto: Photo by saeed karimi on Unsplash

Foto: Photo by saeed karimi on Unsplash

Čuvanje tajne ovim znacima nije jača stranaČuvanje tajne nekim ljudima jednostavno ne ide.

Bilo da vole tračeve ili ne, oni ne mogu da prestanu da pričaju i nisu najbolji ljudi kojima možete da se poverite. Ispostavilo se da bi horoskopski znak mogao da bude razlog tome. 

Photo by Alexandru Zdrobău on Unsplash

 

Vaga

- Vage vole da održavaju pozitivne i skladne društvene veze sa svima, ali teško je održati taj osećaj ravnoteže ako im se povere teške informacije - kaže Rajan Markuardt, astrolog i osnivač Ryan’s Astrology.

Ovaj horoskopski znak napreduje u društvu i Vage se smatraju stručnim komunikatorima. Žele da budu u toku, a ponekad to znači da će odati tajnu ili dve – čak i ako to nije trebalo da urade.

Pročitajte Super majke, vrsne domaćice - Najbolje supruge rađaju se u ova četiri horoskopska znaka

Vage bi mogle da misle da zapravo pomažu deleći stvari s drugima, ali moraju da nauče da zadrže diskreciju ako žele da zadrže prijatelje i veze, prenosi Bestlife.

Devica

Device uvek vole da budu obaveštene – nije važno da li im te informacije pomažu na bilo koji način, potrebne su im da bi se osećali superiorno. Koliko god izgledale pametne i sofisticirane, Device su neverovatno kritične i pomalo osuđujuće.

- Oni su tip znaka koji bi koristio vaše lične podatke protiv vas kako bi vas naterao da se osećate loše o sebi - kaže Stina Garbis, astrolog. S Merkurom, planetom komunikacije, kao svojim vladarom, mogu nabrajati satima.

Photo by Becca Tapert on Unsplash

 

Ako dele tajne, to je zato što se žele da čuju kako govore ili pokazuju da su prvi koji znaju neku informaciju. To im je potrebno da se osećaju superiorno.

Lav

Lavove vodi njihova potreba za pažnjom, a ponekad im ego stane na putu čuvanja tajne.

- Imaju osećaj za dramu i ogovaranje u društvenim okruženjima, jer je to drugima često zabavno, bez obzira da li će to dugoročno izgledati dobro ili ne - kaže Markuardt.

Kada ovi vatreni znakovi dobiju priliku da se pokažu, oni je ne troše – čak ni po cenu deljenja nečije tajne.

Pročitajte Do kraja leta ovaj horoskopski znak će se obogatiti, zvezde su samo njemu naklonjene

Oni privlače ljude bez obzira na sve, ali Markuardt kaže da bi trebalo da se drže autentičnosti kada je u pitanju pridobijanje publike.

Ovan

Ovan je pomalo galamdžija i to će iskoristiti kada ide za nečim što želi. Garbis savetuje da pripazite ako ovim vatrenim znakovima nešto kažete u poverenju.

- Ovaj znak može da bude tip koji će ili iskoristiti tajnu protiv vas kao hranu ili pobeći i odmah nekome reći - kaže Garbis.

I dok mogu da budu odani prijatelji, mogu takođe i da dele stvari iz ljutnje.

Nešto što treba da imate na umu s Ovnovima je da su takođe neverovatno impulsivni. Mogu da dopuste da njihova strast pobedi i naposletku podele vaše tajne u neprikladnim situacijama, prenosi N1 Zagreb.

Komentari. (0)

Loading