Jelena Đoković

Jelena Đoković ima novi posao, i to u Srbiji, svakog dana radiće ovde

Autor:

18.05.2024 16:11

Foto: Sebastien Bozon/ Profimedia

Foto: Sebastien Bozon/ Profimedia

Novi posao Jelene Đoković glavna tema, Noletova supruga se odlično snalazi



Novi posao Jelene Đoković mnoge je iznenadio danas kada smo je ugledali na malim ekranima u ulozi voditeljke.

Supruga najboljeg tenisera na svetu odlučila je da izađe iz svoje zone komfora i širokom auditorijumu predstavi projekat na kojem godinama radi, a to je edukacija o roditeljstvu.

Miloš Nadaždin

 

Na jednoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom danas u prepodnevnim časovima zablistala je globalna direktorka Fondacije „Novak Đoković" u novoj ulozi, voditeljke emisije „Kako da porastem lako” koja nas upoznaje sa brojnim bitnim temama.

Ona i psihoterapeutkinja Smiljana Grujić sa svojim gostima razgovaraju o roditeljstvu, greškama koje pravi svako od nas ali i o vaspitavanju dece u 21. veku.

- Puno mi je srce što smo baš ovu temu stavili na veliku pozornicu, jer to jeste najbitnija tema za društvo kojom treba da se bavimo, da je stavimo pod reflektore i da se zapitamo koliko dobro radimo taj posao, posao roditeljstva.

Pročitajte Bolovi su nepodnošljivi, Novak hitno primljen u Urgentni centar

Ne da bismo kritikovali roditelje ili pojedince, već da bismo im pružili adekvatnu podršku - istakla je Jelena.

Novi posao Jelene Đoković sa oduševljenjem je podržao i njen suprug svestan da će ona zbog snimanja emisija sada češće morati da boravi u srpskoj prestonici te neće moći da mu pruža podršku na svakom turniru.

 

 

Komentari. (0)

Loading