Aleksandra Jeftanović

Od pionirskog stila do zvezdanog sjaja: Pogledajte kako je Aleksandra Jeftanović izgledala na početku karijere (foto)

Autor:

30.04.2024 16:38

Foto: Andreja Damnjanović

Foto: Andreja Damnjanović

Besprekoran izgled Aleksandre Jeftanović ostavlja bez daha, a ovako je voditeljka izgledala na početku karijere, fotografija sve govori



Jedno od najlepših lica naših malih ekrana Aleksandra Jeftanović rođena je 29. oktobra 1975. u Ljubljani. 

Nakon što je 1996. godine na audiciji za voditelje na televiziji Pink izabrana od 1500 kandidata njena krarijera kreće uzlaznom putanjom, a izgled Aleksandre Jeftanović postaje glavna tema. 

Ata Images

 

Na samom početku Aleksandra je vodila emisiju „Siti”, zatim „Siti klub” i „Da pređemo na ti”, a najveću popularnost stekla je vodeći rijaliti program „Farma”.

Pročitajte Boja vatre i strasti - Haljina Aleksandre Jeftanović svaku ženu pretvara u zavodnicu

Iako se trudi da privatnost sačuva od radoznalih pogleda, interesovanje za njen život ne jenjava, a nakon što je stara fotografija ugledala svetlost dana izgled Aleksandre Jeftanović neprestano se komentariše.

Na pomenutoj fotografiji, vidno mršavija voditeljka ima braon kosu ošišanu na paž i šminku jaču od one na koju smo navikli. Stajling je bio ležerniji i posve drugačiji od današnjeg. 

Besprekoran izgled Aleksandre Jeftanović u mladosti mnoge je očarao, pa nije ni čudo što za nju kažu da je prirodna lepotica koja s godinama sve bolje izgleda.

youtube printscreen

 

„Prelepa žena”, „Estetske korekcije joj nisu potrebne”, „Kao vino - kako stari sve je lepša i lepša” samo su neki od komentara.

Komentari. (0)

Loading