Viktor Savić

Ovaj glumac je otac Viktora Savića, prvu ulogu dobio je sa 62 godine i zaigrao sa sinom u kadru

Autor:

30.04.2024 12:39

Foto: Ata Images/Antonio Ahel

Foto: Ata Images/Antonio Ahel

Otac Viktora Savića njegov je kolega, ovo sigurno niste znali



Otac Viktora Savića sa sinom je delio kadar, a malo ko je znao da su osim što igraju oca i sina oni zaista baš to - tata i naslednik.

Znali smo da popularni glumac potiče iz umetničke porodice, ali on se od prvog pojavljivanja na malim ekranima trudi da porodicu i privatni život sačuva od očiju javnosti.

ata images/A.H.

 

Ipak, u tome nije uspeo jer je otac Viktora Savića Jovan Lole Savić, muzičar, pevač, bluzer i jedan od osnivača benda "Zona B".

Muzičar je poželeo da se oproba i u glumačkim vodama, pa je prvu ulogu dobio sa 62 godine, a kako je i sam istakao upravo ona mu je i omiljena.

Otac Viktora Savića njegova je najveća podrška

Ono što je posebno zanimljivo jeste činjenica da se sa Viktorom našao u istom kadru, u popularnoj televizijskoj seriji "12 reči", a u ovom ostvarenju tumačio je lik Viktorovog oca.

- Pre tačno tri godine gostovao sam s nekoliko muzičara u Jutarnjem programu RTS-a povodom projekta "Stari rok majstori".

Sećam se, bila je subota, rano jutro, mi smo najavljivali poslednji od tri koncerta koji je trebalo da se održi u "Zvezdara teatru".

Pročitajte Izgorelo sve - Viktor Savić preživeo požar

- Nakon mesec i po dana, dolazi Viktor kod mene i kaže mi kako mu je reditelj Balša Đogo pokazao mobilni telefon na kojem je bila moja slika. Ja u čudu - rekao je jednom prilikom.

- Ne shvatam o čemu se radi, a sin mi kaže da Balša sprema neku krimi seriju, za koju ima scenario u kojem ima dva razrađena lika. Ženski, koji je namenio Jeleni Đokić, i muški, koji bi želeo da glumim - ja!

Jelena Jovanov/Gloria

 

- Video me je kada sam gostovao na RTS-u i odlučio da lik Bogdana Stanića Skocija poveri naturščiku - rekao je ranije godine Savić u intervjuu za "Politiku".

Komentari. (0)

Loading