Princ Hari

Hari i Megan se rastaju, princ se vraća u Britaniju

Autor:

30.04.2024 09:32

Foto: Photo by Sascha Schuermann/Getty Images for the Invictus Games Foundation

Foto: Photo by Sascha Schuermann/Getty Images for the Invictus Games Foundation

Princ Hari stiže u Veliku Britaniju uskoro, a svi se pitaju da li će mu Megan praviti društvo



Princ Hari stiže u Veliku Britaniju početkom maja kako bi proslavio važnu desetogodišnjicu od osnivanja "Invictus Gamea", odnosno adaptivnog sportskog turnira za servisno osoblje i veterane.

Ono što se svi pitaju jeste da li će mu u ovom dolasku u London društvo praviti supruga Megan Markl i deca Arči i Lilibet.

Chris Jackson/Getty Images

 

Vojvotkinja od Saseksa neće pratiti svog supruga tokom njegovog putovanja u Veliku Britaniju početkom maja na 10. godišnjicu "Invictus Gamesa", kako prenosi "People".

Princ Hari je 2014. godine osnovao adaptivni sportski turnir, a prve "Invictus Games" održane su u Londonu. Godišnjica će 8. maja biti proslavljena služenjem u Katedrali svetog Pavla u srcu grada, a vojvoda od Saseksa će održati čitanje.

Princ Hari stiže u Veliku Britaniju, a zašto Megan izbegava?

Princ Hari i Megan preselili su se u njenu matičnu državu Kaliforniju nakon što su se povukli iz svojih kraljevskih uloga 2020. godine, a vojvotkinja od Saseksa je poslednji put bila u Velikoj Britaniji u septembru 2022.

Princ Hari je sam više puta išao u London zbog raznih sudskih sporova protiv britanskih novinskih grupa, krunisanja njegovog oca kralja Čarlsa u maju 2023. i poslednji put da poseti svog oca nakon vesti o dijagnozi raka kod monarha.

Pročitajte Megan pred Harijem ljubila drugog muškarca, o njegovoj reakciji svet bruji

Iako su dobili poziv od Vilijama i Kejt da dođu svi porodično u dvorac Vindzor, Saseksovi izgleda neće ispuniti tu njihovu želju, a razlog zbog kog princ Hari stiže u Veliku Britaniju bez supruge još je nepoznat, piše "Glossy".

Komentari. (0)

Loading