Dragana Mirković

Sreća nakon teškog perioda: Deca Dragani Mirković vratila osmeh na lice, kakvo iznenađenje

Autor:

23.04.2024 15:38

Foto: Luka Šarac

Foto: Luka Šarac

Deca Dragane Mirković majci priredila prelepo iznenađenje



Za Draganu Mirković prethodni dani bili su izuzetno teški. Dok prolazi kroz težak period koji razvod sa sobom nosi uz nju su neprekidno ćerka Manuela i sin Marko.

Deca Dragane Mirković odlučila su da majci ulepšaju izazovne dane, pa su je obradovali prelepim gestom kojim se i sama pevačica pohvalila na svom Instagram nalogu.

Instagram/dragana_mirkovic

 

- Ono kad posle prelepog koncerta Marko i Manuela povedu mamu u Veneciju – poručila je pevačica u opisu fotografije na kojoj pozira sa svojim naslednicima.

Pročitajte Dragana je zamolila Jelenu da ne govori, ali - Možda će se ona naljutiti

Dragana je sa pomenute lokacije podelila još nekoliko fotografija, a ako je po njima suditi boravak u Italiji joj i te kako prija.

Deca Dragane Mirković zaslužna su što njihova majka ponovo blista i što ne skida osmeh s lica.

Instagram

 

Podsetimo, do nedavno su deca Dragane Mirković živela u svojim stanovima u centru Beča, ali su shvatili da su u ovim teškim trenucima potrebni mami, zbog čega su spakovali kofere i vratili se u porodični dom.

Kako se navodi u medijima, kada se njihov otac Toni i zvanično iselio, Marko i Manuela su odmah došli kako bi pevačici pružili podršku, a to se sve odigralo u novembru prethodne godine.

Komentari. (0)

Loading