Marko Bijelić

U jeku priče o razvodu roditelja sin Dragane Mirković se oglasio, njegov stav je jasan

Autor:

27.03.2024 12:06

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Sin Dragane Mirković se oglasio na Instagramu



Razvod Dragane Mirković i dalje je goruća tema na portalima. Pevačica je u braku sa biznismenom dobila dvoje dece, ćerku Manuelu i sina Marka čije se oglašavanje čekalo.

Manuela kao povučena devojka kloni se medija kao i društvenih mreža već neko vreme, ali je sin Dragane Mirković veoma aktivan na Instagramu gde ima preko 20.000 pratilaca.

Boško Karanović

 

Marko često deli pojedinosti iz privatnog života, pa ništa nije drugačije ni sada dok se priča o razvodu njegovih roditelja.

Pročitajte Nakon Draganinog priznanja da se razvode, Toni Bijelić doneo neočekivanu odluku

Sin Dragane Mirković odlučio je da se opusti u spa centru, nakon čega se pohvalio fotografijom skupocenog automobila, kao što to često čini.

Instagram

 

Izgleda da se Marko uprkos izazovnoj životnoj situaciji trudi da vodi normalan život i ne odustaje od uobičajene rutine.

Instagram

 

- Moja deca su najnormalnija deca na svetu, imali su normalno detinjstvo i bili odlični đaci. Marko studira ekonomsko pravo, a Manuela završava srednju školu i radila je na recepciji u "Ricu" - govorila je Dragana o svojoj deci za medije svojevremeno.

Inače, sin Dragane Mirković ima diplome dva fakulteta, vozi reli-trke, govori nekoliko jezika, a od mame je nasledio talenat za muziku i svira klavijature.

 

Komentari. (0)

Loading