Paris Hilton

Paris i London: Hiltonova pokazala ćerku, sina joj vređaju od prvog dana, a evo kako devojčica izgleda

Autor:

21.04.2024 12:58

Foto: Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images for The Recording Academy

Foto: Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images for The Recording Academy

Ćerka Paris Hilton ima veoma neobično ime, a sada znamo i kako izgleda



Svi su se mesecima pitali zašto se krije ćerka Paris Hilton

Jedino logično objašnjenje je da nije želela da eksponira naslednicu jer, kada je pre izvesnog vremena predstavila sina Finiksa, naišla je na brojne ružne i uvredljive komentare na račun njegovog izgleda.

Frazer Harrison/Getty Images

 

Jedna od najbogatijih dama na planeti 2023. godinu pamtiće kao najlepšu u životu jer je dva puta postala majka. Na samom početku i na kraju godine, te je tako ostvarila sve nedosanjane snove.

Nije tajna da su njene mališane na svet donele surogat-majke, a mezimica je dobila ime po jednom od najpopularnijih evropskih gradova, a ne zove se kao mama.

Ćerka Paris Hilton je preslatka

Trebalo je da prođe nepunih šest meseci kako bismo upoznali London Merilin Hilton Reum

- Upoznajte London Merilin Hilton Reum. Otkako znam za sebe, sanjala sam da ću imati ćerku koja će se baš ovako zvati. Blagosloven je svaki čas koji provodim s njom - napisala je Paris.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

- London i Finiks, anđeoske bebe, pokazali su mi ljubav za kakvu nisam ni slutila da postoji pre nego što sam im postala mama.

Pročitajte Posle sina Finiksa, devojčica - Ćerka Paris Hilton nosiće neobično ime

Ono što su svi sada komentarisali jeste da je ćerka Paris Hilton preslatka te da veoma podseća na nju, a ovo nije bio jedini povod kojim se naslednica lanca hotela juče oglasila na društvenim mrežama.

Naime, ona je objavila najnoviji duet sa pevačicom Siom pod nazivom "Fame Won’t Love You" koji je posvetila upravo mališanima.

Komentari. (0)

Loading