Ognjen Janković

Bivši suprug Bojane Janković posle razvoda ljubi ovu poznatu glumicu

Autor:

20.04.2024 16:24

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Bivši suprug Bojane Janković sreću posle razvoda našao je kraj nje



Bivši suprug Bojane Janković Ognjen i dalje ne može da dođe sebi usled šoka zbog njene prerane i iznenadne smrti.

Voditeljka i frontmen benda „Beogradski sindikat” u braku su proveli prelepih 15 godina i roditelji su dveju devojčica, Zoje i Iskre.

Privatna arhiva

 

Nakon kraha braka ostali su u odličnim odnosima i zajedničkim snagama odgajali su mezimice koje su im oboma centar sveta.

O tome da među njima nije bilo „zle krvi” govori u prilog i Bojanina objava iz juna prethodne godine na kojoj je upravo Ognjen, a u opisu je pisalo: 

„Moja krv. Moja porodica i brat. Najbolji otac i čovek na svetu. Moj bivši muž i najveći oslonac u životu. Dobri moj Ogi.”

Bivši suprug Bojane Janković posle razvoda sreću je našao pored nje

O razlozima razvoda nikada nisu želeli javno da govore, a mnogi su ostali iznenađeni kada se bivši suprug Bojane Janković pre nešto više od pola godine pojavio ispred Palate pravde čvrsto držeći za ruku novu izabranicu.

Naime, režiser je posle braka sreću našao kraj Milene Radulović kojoj je najveća podrška tokom suđenja sa Mikom Aleksićem.

Pročitajte Oglasio se Ognjen, bivši muž Bojane Janković, ovo je jedva izustio

Nedavno je gostujući u emisiji „Kec na jedanaest” Janković otkrio da je njihova emotivna veza čvrsta i stabilna i da je on uz Milenu od prvog dana njene borbe.

A.H./ATAImages

 

- Počastvovan sam što sam uz nju i što imam priliku da joj pružim makar mikropodršku. Ja sam Mileni važan privatno, i ona meni. To je emotivna podrška, iz srca.

- Molimo se Bogu i nadamo da će ishod biti pozitivan, te da će ovaj slučaj ostati kao kamen-temeljac nečeg novog - poručio je tada bivši suprug Bojane Janković.

Komentari. (0)

Loading