Bojana Janković

Bojana Janković u poslednje dve godine doživela je životne udarce od kojih se nikad nije oporavila

Autor:

20.04.2024 12:29

Foto: Instagram _bojaaana_

Foto: Instagram _bojaaana_

Smrt Bojane Janković juče je potresla čitavu javnost, imala je tek 46 godina...



Smrt Bojane Janković niko još uvek ne može da prihvati, jer je lepa voditeljka bila puna života i ljubavi za sve oko sebe.

Njeno beživotno telo pronađeno je juče oko 19 časova u jednom stanu u Beogradu, a po nalogu javnog tužioca poslato je na obdukciju kako bi se ustanovio uzrok smrti.

printscreen

 

Njen bivši suprug sinoć se oglasio za medije kratko rekavši da ništa ne zna i da je u šoku, dok je voditeljkina porodica zamolila za poštovanje etike i privatnosti usled ovog tragičnog događaja.

Bojana je bila jedno od omiljenih TV lica dvehiljaditih godina kada je sa sestrom bliznakinjom Ivanom vodila kultnu emisiju „City” na Pink televiziji.

Nakon toga se povukla u medijsku ilegalu, udala se za frontmena grupe „Beogradski sindikat” Ognjena Jankovića i rodila mu dve devojčice, Zoju i Iskru.

Smrt Bojane Janković - uzrok još uvek nije poznat

Karijeru je kasnije gradila radeći u raznim ministarstvima kao savetnica, a nedavno se vratila prvoj ljubavi, novinarstvu, radeći na jednom kablovskom kanalu.

Izvori bliski Jankovićki tvrde da su se njoj u poslednje dve godine dogodile neke životne situacije sa kojima očigledno nije mogla da se pomiri.

Instagram

 

U maju 2022. godine razvela se od Ognjena, a za njega je do poslednjeg dana imala samo lepe reči pa mu je tako nedavno posvetila i objavu na Instagramu uz opis:

„Moja krv. Moja porodica i brat. Najbolji otac i čovek na svetu. Moj bivši muž i najveći oslonac u životu. Moj dobri Ogi.” 

Pročitajte Iste a potpuno različite, ovo je Ivana, sestra bliznakinja prerano preminule Bojane Janković, svi je dobro znate

Ipak, činilo se da je ona njihov razlaz posle 15 godina ljubavi veoma teško podnela, a život joj je novi udarac zadao u decembru 2023. godine kada joj je iznenada preminula majka.

Smrt Bojane Janković upravo je i konstatovana u stanu na Novom Beogradu, gde su joj živeli roditelji, u koji se ona vratila nakon majčine smrti.

 

Komentari. (0)

Loading