Slobodan Boba Živojinović

Ni lepota, ni glas, ni šarm: Boba otkrio čime ga je Brena osvojila

Autor:

16.04.2024 21:32

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Brenin i Bobin brak mnogima je ideal, a kako je započela njihova ljubav?



Brenin i Bobin brak traje više od tri decenije i važi za jedan od najskladnijih na javnoj sceni, jer nikada ga nisu pratile ni najblaže spekulacije.

Pevačica i teniser upoznali su se krajem osamdesetih godina prošlog veka, a ljubav je planula na prvi pogled, o čemu je nedavno Živojinović i govorio.

Boško Karanović

 

Jedno drugom su velika podrška od prvog dana ljubavi, a u braku su dobili dvojicu sinova, Stefana i Viktora, međutim Brena njih nikada nije odvajala od Bobinog najstarijeg sina Filipa.

Da su pravi primer porodice i ljubavi, svi znamo, a kako su se pevačica i njen suprug upoznali i čime ga je osvojila, nekadašnji teniser nedavno je ispričao u jednoj emsiji.

Brenin i Bobin brak uspešno odoleva izazovima

Naime, u prvim danima njihove veze Brena je poželela da oduševi tadašnjeg dečka a današnjeg supruga te je kao prava domaćica razvila kore za pitu i umesila specijalitet kojem ju je majka naučila.

- Prva stvar kad smo se upoznali kojom me je oduševila jeste to što mi je razvijala pitu i rekla da ju je majka učila da bude domaćica.

Pita je bila fenomenalna, doduše tad ju je razvila i nikad više - sa osmehom je rekao Boba.

Pročitajte Lepa Brena se potpuno slomila u emisiji, suze nije mogla da zaustavi, sve zbog njega

Brenin i Bobin brak uspešno odoleva svim iskušenjima, a očigledno da preukusna pita nije bila jedina čime je pevačica osvojila supruga jer joj ne zamera što nikada posle toga nije zasukala rukave i napravila je.

 

 

Komentari. (0)

Loading