Kerol i Majkl Midlton

Majčino srce krvari: Roditelji Kejt Midlton učiniće to za nju, ona im je sve

Autor:

25.03.2024 21:20

Foto: Photo by Pool/Getty Images

Foto: Photo by Pool/Getty Images

Roditelji Kejt Midlton za ćerku će učiniti i nemoguće



Roditelji Kejt Midlton Kerol (69) i Majkl (74) suočeni su sa stravičnim bolom poslednjih meseci. Činjenica da im je ćerka bolesna i da vodi najveću životnu bitku naterala ih je na mnogo toga. 

Naime, dok princeza od Velsa prolazi kroz preventivnu hemoterapiju nakon dijagnoze raka porodica Midlton okuplja se da pomogne njoj i princu Vilijamu.

Photo by Leon Neal/Getty Images

 

Kerol i Majkl Midlton već su se okupili da pomognu porodici svoje ćerke, jer se veruje da su znali za dijagnozu raka koju je Kejt saznala u januaru.

Iako je Kerol "očajnički uznemirena“, kraljevski stručnjak kaže da su ona i suprug Majkl dali prednost unucima.

Roditelji Kejt Midlton preuzimaju sve na sebe

Kraljevski komentator i biograf Dankan Larkomb rekao je za "Miror":

- Mislim da će Kerol i Majkl mnogo izdržavati porodicu. Mislim da su bili upoznati sa rakom kada je Kejt saznala za njega i da su igrali važnu ulogu.

Pročitajte Odluka princa Vilijama je nepokolebljiva, iz palate stiglo zvanično saopštenje, dileme više nema

Roditelji Kejt Midlton uz nju, posebno uz njenu decu. U ovim izuzetno teškim vremenima za sve njih, posebno za Kejt, to je veoma važno. Od ključne je važnosti da deca budu uz nekoga ko im je veoma drag.

- Vilijama smatraju svojim sinom, i oduvek je tako bilo. Jedna od stvari koja je od početka jasno ojačala Vilijamov i Kejtin odnos bila je činjenica da je Kejt potekla iz velike porodice

To je Vilijamu pružilo utočište jer je izgubio majku. Zato je sasvim prirodno da će ih Kerol i Majkl podržati u svemu - rekao je Dankan, prenosi Stil.

- Midltonovi su čista suprotnost raskošnoj kraljevskoj porodici jer su oni sasvim obična porodica. Mislim da ono što ćemo videti u narednim nedeljama i mesecima je da će se Vilijam zaista fokusirati na porodicu.

Photo by Andrew Milligan - WPA Pool/Getty Images

 

 

Komentari. (0)

Loading