Sanja Marinković

Nakon tri decenije Sanja Marinković otkrila veliku istinu: Šest godina sam radila bez dinara

Autor:

14.03.2024 20:31

Foto: Dušan Petrović

Foto: Dušan Petrović

Reči Sanje Marinković podigle veliku prašinu u javnosti



Jedno od najpoznatijih TV lica Sanja Marinković je 1996. godine počela da radi na televiziji kao novinar, TV voditelj, reporter i urednik Jutarnjeg i Beogradskog programa na RTS-u.

Iako iza sebe ima karijeru na kojoj bi joj mnogi pozavideli, voditeljka je jednom prilikom otkrila da je njen put bio trnovit, a reči Sanje Marinković podigle su veliku prašinu u javnosti. 

Dalibor Danilović

 

- Posle tri meseca na RTS postala sam spiker, čitala sam vesti i radila kao novinar. Ubrzo su me angažovali kao voditeljku Jutarnjeg programa i to sam radila pune četiri godine.

Pročitajte Ovo sigurno niste znali - Čime se Sanja Marinković bavila pre nego što je postala voditeljka

Dođeš u jutarnji program, nije postojao šminker, nema garderobe, nema promptera, kakav prompter, to nije postojalo...

A sve od garderobe mi je šila mama. Ja se uveče isfeniram da bih mogla ujutru da se tapiram. Ta frizura je mojih ruku delo.

Radila sam šest godina bez jednog jedinog dinara, bili su honorari koji su bili obećavani i nikad nisu isplaćeni. A kada su isplaćeni, to nije vredelo ni 200 evra za šest godina.

A onda su nam saopštili da su ukinuti honorari, ja sam mislila: „Koji honorar, nisam ga ni dobila” - bile su reči Sanje Marinković, prenosi srecna.republika.rs.

Jelena Simonović

 

Podsećanja radi, Sanja je autorsku emisiju “Magazin In “ osmislila 2001. godine.

Najpre se emitovala na YU info kanalu, zatim na TV Politika, a od 2003. godine svake subote na TV Pink, gde beleži rekordne gledanosti na svim Pinkovim kanalima u regionu.

Pročitajte Usporava starenje, ublažava ožiljke i čisti organizam - Sanja Marinković se kune u ovaj tretman

Do sada su u emisiji gostovale gotovo sve eminentne ličnosti iz sfere javnog života, kao što su zvezde iz oblasti muzike, glumačke zvezde I ljudi koji su izgradili uspešne karijere u oblasti politike.

Komentari. (0)

Loading