Vuk Kostić

Vuk Kostić krije partnerku? Ne smeš da otkrivaš da si srećan, jedva čekam dete da dobijem

Autor:

31.01.2024 17:59

Foto: Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Foto: Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Vuk Kostić o porodici nerado govori, evo šta mu nedostaje



Vuk Kostić važi za jednog od onih glumaca koji o privatnom životu ne govori u javnosti.

Jedan od omiljenih dramskih umetnika uspešno krije svoj ljubavni život, a u novom broju magazina „Story” Vuk Kostić je konačno progovorio o porodici i željama.

Ata Images

 

Vuk može da se pohvali zapaženim ulogama, zavidnom karijerom, ali kako ističe, skladan brak i dete mu nedostaju da bi osetio kompletnu životnu sreću.

- Sreća je u malim stvarima, nije srećan onaj ko mnogo ima, nego onaj kome malo treba. Valjalo bi da dobijem dete, to je jedino što mi je bitno.

Vuk Kostić o porodici mašta svakodnevno

Ostvario sam se kao glumac, ne patim od toga da budem uspešniji. Danas ne smeš mnogo da pričaš o tome da si srećan, odmah počnu da te mrze.

ATA Images

 

Volim stvari koje imam i negujem, zdravlje mi je bitno, i još samo nedostaje to ostvarenje roditeljske uloge - započeo je Vuk Kostić o porodici priču i dodao:

Pročitajte Vuk Kostić neprepoznatljiv, duga, plava kosa i šiške su novi zaštitni znak (foto)

- Odrastao sam gledajući skladan brak, i svi oko mene ga imaju. To je prvo ono što utiče na tebe, svi kumovi moji imaju skladan brak.

Moraš da imaš neki cilj, ali biće onako kako bude. Voleo bih, to je moja želja, takav je bio moj ćale prema meni, i moja majka prema ocu.

Brak je sveta tajna, kad ste jedno. Ljudi se ugledaju na odnose u porodici, ugledaju se na roditelje. Moj tata je držao moju mamu kao malo vode na dlanu, ja bih tako isto voleo.

Komentari. (0)

Loading