Severina

Suze jedne majke, Severina briznula u plač na koncertu pa otkrila: Četiri dana iz kreveta nisam ustala

Autor:

27.01.2024 09:59

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Severinine suze najkomentarisanija tema jutra, pevačica na prvom koncertu nakon oduzimanja starateljstva potpuno slomljena



U utorak je Vrhovni sud Hrvatske doneo odluku da se Severini ponovo oduzme starateljstvo nad dvanaestogodišnjim sinom Aleksandrom.

Podrška i reči utehe pristižu na pevačicinu adresu iz svih delova sveta, a Severinine suze zbog bola koji joj je ponovo nepravedno nanet mogli su da vide oni koji su sinoć prisustvovali njenom koncertu.

J. M. S./ATAImages

 

Odluka da se starateljstvo dodeli ocu, Milanu Popoviću, stupila je na snagu odmah, a pevačica ima pravo da viđa sina dva puta nedeljno po četiri sata.

Ona je sinoć održala unapred zakazan koncert na Jahorini gde se trudila da radi ono u čemu je najbolja - uveseljava publiku svojim numerama, ipak, zbog jedne se potpuno slomila.

Severinine suze pogodile su svaku majku i ženu

Pretpostavljate, u pitanju je pesma „Rođeno moje” koju je muzička zvezda posvetila sinu kada joj je pre nekoliko godina prvi put oduzeto starateljstvo.

Sanela Babić

 

Već uz prve taktove Severini je počeo da se trese glas i jedva je izdržala da otpeva samo deo, pa je briznula u plač.

Pročitajte Nakon što joj je oduzeto starateljstvo nad sinom, Severina spakovala kofere i napustila zemlju

Severinine suze pogodile su svaku damu koja je sinoć prisustvovala njenom spektaklu, a ona je otkrila koliko joj je teško bilo prethodnih dana:

- Nisam ustala iz kreveta četiri dana. Onda sam ustala, morala sam da se obučem, našminkam, napravim frizuru i poklonim vam se - počela je pevačica i dobila aplauz od publike.

Trenutak kada se Severina slomila i zaplakala na koncertu, pogledajte OVDE.

Komentari. (0)

Loading