Jelena Gavrilović

Jelena Gavrilović se oglasila iz bolnice, evo šta joj se dogodilo

Autor:

26.01.2024 20:10

Foto: Milan Maričić ATA images

Foto: Milan Maričić ATA images

Zdravlje Jelene Gavrilović zabrinulo fanove



Nakon što je nedavno otkrila da boluje od insulinske rezistencije, zdravlje Jelene Gavrilović zabrinulo je njene obožavaoce.

Glumica je izjavila da, ukoliko ne poštuje terapiju i adekvatno lečenje, njeno trenutno stanje može dovesti do dijabetesa tipa 2, pa i ne čudi što je njena najnovija fotografija izazvala lavinu komentara.

Ata Images

 

Naime, Jelena se oglasila iz jedne privatne bolnice, gde je u prvi mah izgledalo kao da je priključena na infuziju, pa su se njeni pratioci zapitali šta nije u redu.

Međutim, glumica je u kratkom videu ubrzo objasnila da je zbog premora došla da primi vitaminski koktel i da tome često pribegava kako bi preventivno delovala na bolest.

Pročitajte Od prkosnog šlica vrti nam se u glavi - Jelena Gavrilović zasenila sve na crvenom tepihu (foto)

- Kad god se osećam kao da ću da se razbolim, onaj osećaj kao da vas nešto slama, ja dođem lepo ovde i primim koktel vitamina i glutation. Čuvajte se, ljudi, vladaju virusi - poručila je ona.

Instagram

 

Inače, simptomi koji prvi ukazuju na to da je prisutna insulinska rezistencija su umor, depresija, otečenost, povećana kilaža… policistični jajnici, koji čak mogu da prouzrokuju fertilitet.

Pročitajte Venčanje Jelene Gavrilović sve bliže, ova pevačica će joj pevati na svadbi

Da bi zdravlje Jelene Gavrilović bilo pod kontrolom, bilo je neophodno da se uradi detaljni pregled endokrinologa, "ogtt" test, a uz sve to dobila je određenu terapiju i adekvatnu ishranu.

Vitaminski kokteli kojima ona pribegava, kao što je otkrila u najnovijem obraćanju, idealni su za očuvanje imuniteta koji je u ovom slučaju i te kako važan.

Komentari. (0)

Loading