Katarina Grujić

Katarina Grujić otputovala daleko od kuće, od Marka ni traga ni glasa (foto)

Autor:

12.01.2024 20:02

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Katarina Grujić otputovala je u Veliku Britaniju dok joj je suprug u Grčkoj, a ovo je razlog...



Katarina Grujić i Marko Gobeljić već nekoliko meseci žive na dve različite adrese zbog njegovog fudbalskog angažmana u toplijim krajevima, tačnije u Grčkoj.

Pevačica nije krila koliko joj teško pada što je suprug daleko, a sada je i Katarina Grujić otputovala zbog poslovnih obaveza daleko od porodičnog doma.

Ata Images

 

Pevačica ovih dana boravi u Velikoj Britaniji, tačnije u Londonu, gde ima zakazane nastupe, a slobodno vreme se trudi da provede obilazeći grad.

Svoje pratioce na Instagramu redovno obaveštava o dnevnim dešavanjima u engleskoj prestonici, a nije poznato ko joj pravi društvo na ovom putovanju.

Katarina Grujić otputovala je bez supruga i ćerke

Njen suprug Marko zbog obaveza koje ima prema klubu nije mogao ni praznike da provede sa omiljenim devojkama, a ni Katjin drugi rođendan nisu zajedno proslavili.

 

 

Pevačica ne krije koliko joj je teško zbog Gobeljićevog odusustva, ali njihova ljubav je toliko jaka da ih daljina samo zbližava jer vreme koje provode zajedno nema cenu.

Pročitajte Gobeljić spakovao kofere, Katarina Grujić priznaje - Teško mi je

Verujemo da će uskoro, kada se Katarina vrati sa britanske turneje, porodica Gobeljić biti ponovo na okupu, a tome će se najviše obradovati preslatka dvogodišnja devojčica koja je tatina mezimica.

Komentari. (0)

Loading