Marko Mandić

Mandin sin je ozbiljan frajer, u braku je sa ovom poznatom damom

Autor:

04.01.2024 13:15

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Mandin sin u braku je sa ovom poznatom damom



Legendarni Milorad Mandić Manda zauvek nas je napustio pre skoro sedam godina, a iza sebe je osim maestralnih uloga ostavio i veliku porodicu.

Najstariji Mandin sin Marko Mandić, kojeg je dobio u prvom braku, u poslednje vreme sve više privlači pažnju domaće javnosti.

Boško Karanović

 

Naime, Marko je oženjen poznatom blogerkom i influenserkom Tijanom Mandić na čijem Instagram profilu često viđamo njihove prelepe zajedničke fotografije.

Njih dvoje važe za jako lep i skladan par, a Tijani mnoge dame zavide što pored sebe ima tako atraktivnog muškaca.

Pročitajte Krenula tatinim stopama - Ova poznata umetnica je ćerka Milorada Mandića Mande (foto)

Iako Mandin sin ne voli previše da se eksponira javno, na profilu njegove supruge videli smo dragocene trenutke iz njihovog života.

Posebnu pažnju nam je privukao detalj sa njihovog venčanja.

- Da li vi, Marko, uzimate ovde prisutnu Tijanu, da je volite i razumete kada u devetom mesecu odluči da drugi put u nedelju dana menja boju zidova - u šaljivom tonu je svojevremeno pisala Tijana na društvenim mrežama.

Mandin sin i njegova supruga u odličnim su odnosima sa njegovom udovicom Anastasijom Anjom Mandić koja s vremena na vreme podeli fotografije njihove bebe na Instagramu, piše Glossy.

Podsetimo, glumac je dva puta stao na ludi kamen.

U prvom braku sa Ksenijom Sonjom Burzan dobio je Marka, Mariju i Filipa, a u drugom sa glumicom Anastasijom Mandić sina Andriju.

Komentari. (0)

Loading