Anja Valente

Piksi deda po peti put: Trudna Anja Valente, posle tri devojčice stiže...

Autor:

26.12.2023 17:28

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Trudna Anja Valente, Piksijeva ćerka u poodmakloj trudnoći



Dragan Stojković Piksi pred sam kraj 2023. godine odveo je srpsku fudbalsku reprezentaciju na Evropsko prvenstvo posle dve i po decenije čekanja.

I taman kada su svi mislili da je time zaokružio uspešnu godinu, stigle su najlepše vesti. Naime, danas je otkriveno da je trudna Anja Valente, selektorova mlađa ćerka i to četvrti put.

Ata Images

 

Piksijeva mezimica objavila je niz fotografija na Instagramu, gde je u prvom planu trudnički stomačić, te se sa sigurnošću može reći da je Anja u poodmakloj trudnoći.

Lepa brineta je mama tri devojčice, Indije Rouz, Kasije Ginze i Aleksije Saskije, koje je dobila u braku sa reli-vozačem Hugom Valenteom.

Trudna Anja Valente, haljina otkrila pol bebe?

Srećne vesti ponosni deka skrivao je od medija sve dok njegova naslednica nije poželela da otkrije da će se njena porodica uskoro proširiti za broj. Odmah su počele i spekulacije o polu bebe.

Instagram

 

Naime, kako je Anja pozirala u glamuroznoj plavoj haljini, na fotografijama gde je otkrila da je u blagoslovenom stanju mnogi su to shvatili kao da će im se konačno pridružiti sin.

Pročitajte Ko su Piksijeve ćerke koje su udate za milionere - Jedna je imala tri venčanja, druga je misterija

Ipak, trudna Anja Valente nije želela da otkriva kog je pola beba, tako da ćemo sačekati porođaj u prvim mesecima naredne godine.

Instagram

 

Bilo kako bilo, niko srećniji od deke Piksija kome je ovo peto unuče, s obzirom na to da se nedavno porodila i starija ćerka Andrea.

Komentari. (0)

Loading