Oliver Dragojević

Bio je velika pevačka nada, nestao na vrhuncu karijere: Upoznajte nećaka Olivera Dragojevića

Autor:

13.12.2023 19:03

Foto: Ata Images

Foto: Ata Images

Nećak Olivera Dragojevića izdao je dva studijska albuma



Veliki muzičar Oliver Dragojević napustio nas je pre pet godina, ali njegova muzika ostala je zauvek da živi. Da je talenat u genima porodice, dokaz je i nećak Olivera Dragojevića, Petar Dragojević, koji je krenuo stričevim stopama.

Profimedia

 

Petar je na početku karijere privukao veliku pažnju medija zbog prezimena koje nosi, a ubrzo je usledio prvi studijski album. Sa ovog albuma izdvojile su se pesme „Ovih dana”, „Otvoren prozor”, „Za njenu ljubav” i „Sve si mi uzela”. 

Pročitajte Lakoća stvaranja, ljubavi i života - Supruga Olivera Dragojevića o njegovoj posvećenosti deci, unucima, muzici i samoći

Nećak Olivera Dragojevića takođe je privlačio pažnju atraktivnim izgledom, te je posebno imao simpatije pripadnica ženskog pola.

 

 

Tada perspektivni pevač izdao je drugi album „Sve boje moje duše” 2010. godine, a treći „Istog smo roda” tri godine kasnije, ali ih nije plasirao na naše tržište.

To je ujedno i njegov poslednji CD.

Nećak Olivera Dragojevića danas se bavi drugim poslom

Međutim, Petar je ipak odlučio da ostavi po strani pevačku karijeru, mada nije napustio muziku. On sada radi aranžmane za mlade pevače koji tek počinju da se bave tim poslom i ističe da voli da im pomaže kako bi lakše prošli kroz ono što je i on prošao na startu karijere.

 

 

– U početku mi je mnogo pomagalo što sam Oliverov sinovac. Ali nekako sada i ne više. Ljudi dosta kritički gledaju na moje pesme jer mnogi očekuju novog Olivera.

Međutim, Oliver je jedan i jedinstven i ne može niko da ga zameni. Ali pozitivno je u tome što me u tom iščekivanju još zovu mladim pevačem – rekao je Petar jednom prilikom.

Petar je sa stricem snimio duet 2011. godine „Istog smo roda”.

U braku je sa Andreom, bivšom manekenkom, s kojom ima četvoro dece.

Komentari. (0)

Loading