Brena i Boba

Posle tri decenije ljubavi: Brena iznenadila objavom, komentari ne prestaju

Autor:

07.12.2023 13:35

Foto: Dalibor Danilović

Foto: Dalibor Danilović

Godišnjica Brene i Bobe obeležava se danas



Lepa Brena i Boba Živojinović važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, a njihova ljubavna priča traje više od trideset godina.

Godišnjica Brene i Bobe obeležava se danas, što je muzička zvezda podelila sa svojim pratiocima.
"Srećna godišnjica. 07.12. 1991.", napisala je pevačica na Instagramu uz njihovu fotografiju iz mladosti koja je privukla dosta pažnje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

Godišnjica Brene i Bobe izazvala veliku pažnju

Usledilo je mnoštvo čestitki, kao i komentari da se ni Brena ni Boba nisu mnogo promenili. Oni su braku više od tri po decenije, a kao kruna njihove ljubavi rodili su se sinovi Viktor i Stefan.

Pročitajte Svi su pričali o venčanju veka, a o ovome se ćuti - Matičar otkrio skandal sa Brenine i Bobine svadbe

- Boba i ja smo se upoznali pre 35 godina i sve to vreme jedno drugome smo dom, sigurno mesto na koje možemo doći onakvi kakvi smo i na kom nas niko ne preispituje - rekla je Brena jednom prilikom.

Inače, ljubav Brene i Bobe počela je na malo neobičan način. Naime, Brena je priznala da ga je prvo videla u novinama i da se već tada zaljubila. 

Instagram

 

- Ja sam Bobu videla prvo na nekim naslovnim stranama. Moram da ispričam jednu anegdotu. Kada sam putovala puno, meni su prilazili poznati i uspešni ljudi, koji su bili značaju u Jugoslaviji. Nebitno da li iz sveta sporta, šoubiznisa - ispričala je Brena jednom prilikom.

Pročitajte Odbili Bekamove i Dženifer Lopez - Oko Brenine i Bobine vile u Majamiju otimaju se poznati, čista raskoš

Prvi put su se uživo sreli na premijeri Breninog čuvenog filma, a svemu je kumovao naš legendarni glumac Bata Živojinović. 

- Prvi put smo se sreli na premijeri mog filma 'Hajde da se volimo' drugi deo. Kada mi je pokojni Bata Živojinović rekao: 'Breno, šta radiš na toj promociji, je l' znaš ko ti je tamo? Tamo ti stoji Slobodan Boba Živojinović. Šta radiš ovde, idi i pozdravi ga - kazala je Brena svojevremeno.

 

Komentari. (0)

Loading