Nekada i sada

Partner ju je ostavio dok je bila u drugom stanju, gubitak majke slomio je njeno srce, lepotom osvaja

Autor:

28.11.2023 13:23

Foto:

Foto:

Nekada i sada rubrika podseća na prohujala vremena, a istovremeno pokazuje kako su poznate ličnosti izgledale u mladosti



Nekada i sada fotografije privukle su veliku pažnju javnosti...

Iako vam devojčica sa slike ne deluje poznato ona danas važi za jednu od najboljih i najlepših voditeljki koju krasi izuzetan smisao za humor, lepota i šarm. 

Instagram

 

Rođena je 2. avgusta 1965. godine u Beogradu, gde trenutno živi i radi. Karijeru na kojoj bi joj mnogi pozavideli započela je 1986. godine na tadašnjoj TV RTB.

Pročitajte Nekad najlepša Titova pionirka, a danas pevačica raskošnog glasa i omiljeni član žirija popularnog muzičkog takmičenja

Vodila emisije „Grand šou“; „Grand paradu“, jednu sezonu „Zvezda Granda“, a poznata je i kao zaštitno lice ove medijske kuće gde trenutno vodi muzičko-takmičarski šou „Nikad nije kasno“.

Bila je voditeljka emisija „Leto na Adi“; „Nedeljno popodne“ i festivala i vrlo poznatih muzičkih takmičenja – „Oskar popularnosti“; „MESAM“ i „Grand festival“.

Instagram

 

Iako iza sebe ima uspešnu karijeru svojim najvećim uspehom smatra to što je sinove Bobana i Bojana kao samohrana majka uspela da izvede na pravi put i obezbedi im mirno i bezbrižno detinjstvo. 

Pročitajte Dečak sa slike nedavno se oženio i promenio lični opis, prepoznajte li ga?

Bivšeg partnera i oca svojih sinova nikada nije preterano komentarisala, a kada je to i činila govorila je biranim rečima i nikada ga nije krivila što ju je ostavio kada je zatrudnela. 

Instagram

 

Kao najteži trenutak u životu navodi majčinu smrt nakon koje je rešila da uzme stvari u svoje ruke i raščisti porodične odnose koji su jedno vreme bili poljuljani.

- Spoznala sam da ostajem potpuno sama, spoznala sam da više apsolutno nikad nikome u životu neću biti dete, da neću moći više nikada da budem razmažena, da je apsolutno ceo život na meni.

Pročitajte Rano je ostala bez oca, gubitak bebe joj slomio srce, a danas je srećno udata za srpskog reprezentativca (foto)

Shvatila da svoje prijatelje treba da negujem kao svoju drugu porodicu, da raščistim odnose u familiji jer su se jako izbistrile stvari nakon njenog odlaska i da treba sve da postavim na svoje mesto i da kažem da to je to. To je život, sad si u životu, sad si odrasla - istakla je prilikom gostovanja u jednoj emisiji.

Sada već sigurno znate da je devojčica čija se slika iz detinjstva našla u našoj nekada i sada rubrici voditeljka Dragana Katić

Ata Images

 

Komentari. (0)

Loading