Dušica Jakovljević

Dušica Jakovljević rekla kraj posle 10 godina, menja život iz korena

Autor:

05.11.2023 20:02

Foto:

Foto:

Dušica Jakovljević dala otkaz nakon više od deset godina



Dušica Jakovljević dala je otkaz na Pink televiziji nakon više od decenije rada.

Jedna od omiljenih televizijskih voditeljki pre dve decenije pojavila se na malim ekranima kao učesnica kviza „Ruski rulet” da bi dve godine kasnije započela profesionalnu karijeru.

Instagram

 

Kako prenose domaći mediji, voditeljka navode o odlasku sa Pink televizije nije želela da demantuje, ali ni da potvrdi.

S obzirom na to da je nedavno bila voditeljka na premijeri filma „Pokidan” u „Štark areni”, spekuliše se da bi mogla svoju karijeru da nastavi na televiziji Hajp, gde će biti glavni savetnik vlasniku Hajpa Saši Mirkoviću, a u planu joj je da se posveti produkciji.

Dušica Jakovljević dala otkaz, a evo čime će se sada baviti

Popularno TV lice karijeru je započela u emisiji „Sve za ljubav”, nakon čega je njena karijera krenula uzlaznom putanjom, a njen izgled da se menja. Pojavila se u emisiji „Audicija”, vodila je „Pinkove zvezde” i „Pinkove zvezdice”.

Dušica Jakovljević dala je otkaz, a nedavno je u svojoj emisiji otkrila i da je bila urednica rijalitija „Veliki brat”, kao i to da je ona pozajmljivala glas Velikom bratu.

Pročitajte Dušica Jakovljević o glasinama da čeka bebu (foto)

 

- Bila sam urednica i smišljala sam zadatke za takmičare, a ono što niko nije znao je da sam i lično bila Veliki brat! U to vreme mnoge učesnice rijalitija bile su zaljubljene u mene.

Mislile su da sam muškarac i tek kada su izašle iz ‘Velikog brata’, shvatile su da ih je zavela jedna žena – ispričala je voditeljka.

Komentari. (0)

Loading