Nina Radulović

Treba mi jedna beba: Nina Radulović progovorila o proširenju porodice, ko je misteriozni partner kojeg krije?

Autor:

15.10.2023 16:02

Foto:

Foto:

Izjava Nine Radulović možda sluti na lepe vesti



Nina Radulović mama je već dvanaest godina jednom Lavu koji je u njen život uneo najveću radost i sreću.

Dobila ga je u braku sa glumcem Branislavom Lečićem od kog se razišla pre nekoliko godina, a sada je najnovija izjava Nine Radulović zaintrigirala javnost.

Privatna Arhiva

 

Bivša supruga proslavljenog glumca važi za jednu od naših najlepših i najzgodnijih voditeljki, pa nije ni čudo što mnogima, naročito muškoj populaciji stane pamet kad god je ugledaju.

Iako je ne gledamo često kao ranije na malim ekranima, Nina je veoma aktivna na društvenim mrežama gde provodi vreme komunicirajući sa svojim pratiocima. 

Izjava Nine Radulović ne prestaje da se komentariše

Juče je odgovarajući na pitanja znatiželjnih obožavalaca otkrila da bi uskoro volela ponovo da se ostvari u ulozi majke. 

Instagram

 

– Mnogo bih volela da imam još dece, pogotovo što Lav raste i traži, ali ne samo to, njegova interesovanja se usmeravaju dalje od mame i kuće i tako dalje, on treba da živi svoj život, a meni treba neko bepče to je tačno.

Pročitajte Prepolovila se - Nina Radulović ne liči na sebe, dijeta je učinila svoje

Dok se to ne desi, a to Bog odlučuje, ja sam kupila papagaja – rekla je lepa voditeljka, pa pokazala papagaja, koji je bio iza nje, a obzirom da je otkrila da bi volela da ima još jedno dete, mnogi su se pitali ko je partner Nine Radulović.

Međutim, to niko ne zna. Misteriozni muškarac koji je osvojio srce lepe voditeljke ostaće još neko vreme enigma za javnost, ali izjava Nine Radulović potvrđuje samo da u njenom životu postoji neko sa kim ona zamišlja porodicu.

Komentari. (0)

Loading