Suzana Lukić

Dragčetova snaja iz serije Moj rođak sa sela danas je druga žena, ima 39 godina i izgleda ovako (foto)

Autor:

02.05.2024 20:06

Foto: youtube printscreen

Foto: youtube printscreen

Izgled Suzane Lukić menjao se tokom godina, najnovije fotografije svi komentarišu



Voditeljku kviza ”Tajni agent Izi”, potom i glumicu koja se proslavila ulogom Dragane u seriji „Moj rođak sa sela”, neko vreme nismo viđali u javnosti. 

Ipak, besprekoran izgled Suzane Lukić i neverovatan talenat za glumu bili su dovoljni da zauvek ostane u sećanju publike koja je pomno pratila njenu karijeru. 

youtube printscreen

 

Sudeći po fotografijama koje deli na društvenim mrežama Suzana se početkom novembra 2019. godine udala za svog partnera Ivana, kome je podarila sina.

Igrala je u brojnim pozorišnim komadima, međutim, na malim ekranima je tek odskora ponovo gledamo. Ona, naime, tumači ulogu Cece Samokresojević u domaćoj seriji ”Popadija”. 

Pročitajte Na vrhuncu slave napustila Srbiju - Evo kako danas izgleda čuvena Neda iz serije Greh njene majke

Veliki povratak slavne glumice oduševio je njene fanove, a izgled Suzane Lukić menjao se tokom godina. Glumica sada ima dugu kosu koju je ofabrala u plavo, dok je koren ostao nešto tamniji. 

I dok jedni komentarišu da se izgled Suzane Lukić drastično promenio, te da više ne liči na sebe, drugi smatraju da je podjednako lepa kao na početku karijere. 

Komentari. (1)

Loading
Gordana

05.05.2024 00:57

Promena je uocljiva ali je i neminovna.Suzanu smo gledali kao veoma mladu a sada je vec zrelija osoba.Ne bi ni trebalo da izgleda kao spocetka karijere.