Zlatan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović vodi glavnu reč u kući, sinovima je strogo zabranio da...

Autor:

02.10.2023 15:00

Foto: Photo by Marco Luzzani Getty Images

Foto: Photo by Marco Luzzani Getty Images

Deca Zlatana Ibrahimovića su njegov najveći trofej, međutim, tata im jedno nikako ne dozvoljava



Zlatan Ibrahimović poznat je po svojim akrobatskim, snažnim udarcima iz daljine i odličnoj tehnici. Igrao je za neke od najboljih fudbalskih klubova u Evropi, a na blistavoj karijeri bi mu mnogi pozavideli. 

Ipak, deca Zlatana Ibrahimović njegov su najveći trofej, a fudbaler se trudi da ih lepo vaspita i nauči pravim vrednostima. Verovatno iz tog razloga im je jednu stvar strogo zabranio.

Jacopo M. Raule/Getty Images

 

U svojoj drugoj autobiografskoj knjizi koja nosi naziv ‘Adrenalina’  Zlatan je opisao svoj odnos prema sinovima i koliko želi da ih zašti od uticaja spoljašnjeg sveta, posebno interneta.

- Volim svoju decu kao ništa drugo na svetu. Za mene će oni uvek biti u najboljoj poziciji. Voleti ih znači štititi ih, odgovorno upravljati njihovom slobodom - piše u njegovoj knjizi. 

Pročitajte Od majke je nasledio lepotu, a od oca talenat za fudbal - Ovo je sin Zlatana Ibrahimovića, mnogi mu predviđaju blistavu karijeru (foto)

Deca Zlatana Ibrahimovića na očev zahtev nemaju društvene mreže, a njihove fotografije na društvenim mrežama su prava retkost. 

- Umesto toga vidim da je puno dece objavljeno na internetu, neki naprave profil i sa sedam ili osam godina i već imaju hiljade pratioca

Ali hoće li ta deca, kad odrastu, biti srećna što su bila izložena na taj način? Šta roditelji znaju - istakao je.

Photo by Marco Luzzani/Getty Images

 

Ibrahimović je istakao da će Maksimilijan i Vincent saznati kakve neistine postoje na društvenim mrežama, ali kada za to dođe vreme.

- Ne radi se o tome da ih držim ispod staklenog zvona. Ja imam odgovornost da ih izvedem na pravi put, oni će moći da nastave kako žele, čim budu mogli sami - napisao je Zlatan.

Komentari. (0)

Loading