Marina Tadić

Marina Tadić presekla, odluka iznenadila javnost

Autor:

25.09.2023 15:00

Foto:

Foto:

Marina Tadić presekla, odluka iznenadila javnost



Marina Tadić jedna je od retkih pevačica koja je ostala verna prirodnom izgledu i koja nije podlegla uticaju estetskih intervencija.

Ona je dosledna sebi i trudi se da pravi sistem vrednosti prenese i svojoj ćerki, pa je već sada, iako je njena naslednica jako mala, donela odluku koja će uticati na to. 

ATA images

 

Naime, odluka Marine Tadić je da se ubuduće u javnosti uopšte ne pojavljuje našminkana, bilo da je u pitanju nastup ili privatan događaj. Ovim činom pevačica želi da osnaži mlade devojke da ostanu prirodne i da u životu imaju prave sisteme vrednosti, umesto onoga što se svakodnevno plasira u medijima.

Pročitajte Bolest Marinu Tadić dovela do ivice - Mislila sam da ludim, problemi su krenuli i na nastupima

"Stavljam ovaj video ovde, za sve devojčice koje su drugačije. Da znaju da imaju izbor,da znaju da nisu same iako su drugačije i prate neke svoje snove! Budite hrabre idite napred za svojim snovima! Baš takve svoje, bez laži. Budite ponosne što izgledate prirodno i čuvajte svoj izgleda, tako što ćete živeti zdravo, pre svega fizički, a onda i mentalno! 

Ne gledajte ove karakondžule u medijima koje svakodnevno pokušavaju da nametnu da je “izgleda lažni izgled”najvažniji i da je to jedino što imate! Ne slušajte, ne gledajte, učite, tražite od roditelja, knjige, putovanja a ne silikone i botokse.

Pročitajte Drastično promenila imidž - Pevačica otkrila zašto je skratila kosu

Znajte da niste same, ja ću uvek biti ta koja će stajati iza svog izgleda iza svojih stavova! Zbog moje ćerke i zbog svih drugih ćerki u ovoj zemlji koje još nisu zatrovane", poručila je pevačica, a odluka Marine Tadić naišla je na brojne reči podrške.

Komentari. (0)

Loading