Nekad i sadn

Maštao da postane pilot, ali je ljubav prema glumi bila jača: Da li prepoznajete dečaka sa slike?

Autor:

03.08.2023 19:15

Foto:

Foto:

Rubrika nekad i sad privlači veliku pažnju javnosti, ovoga puta donosimo vam fotografiju iz detinjstva jednog od najzapaženijih glumaca na našim prostorima



Rubrika nekad i sad osvojila je vaša srca, stoga smo pronašli fotografiju još jedne poznate ličnosti iz ranog detinjstva.

Glumac sa fotografije rođen je 7. decembra 1984. godine u Beogradu. Kao mali maštao je da postane pilot ili golman, međutim, njegova interesovanja su se ipak usmerila ka glumi. 

Diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu u klasi profesora Dragana Petrovića Peleta. Stalni je član Beogradskog dramskog pozorišta od 2010. godine. 

youtube printscreen

 

Ima rođenog brata Igora i dve sestre Nadu i Anu sa kojima je veoma blizak. 

U leto 2016. godine je, u krugu porodice i prijatelja, izgovorio sudbonosno da svojoj izabranici i koleginici Tamari, a prizori sa obale mora i danas mnogim „filmadžijama“ mogu da posluže kao inspiracija.

Pročitajte Oči je odaju - Devojčica sa slike danas je jedna od naših najpoznatijih glumica, da li je prepoznajete?

Kao kruna velike ljubavi na svet su došli ćerkica Staša i sin Lazar čije fotografije povremeno viđamo na Instagram profilima ponosnih roditelja. 

Do sada vam je već postalo jasno da je glumac iz rubrike nekad i sad niko drugi do Petar Benčina čije su se fotografije iz detinjstva našle u emisiji „Moja fotografija”. 

Instagram

 
Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading