Kejt i Vilijam

Slavlje u kraljevskoj porodici: Kejt Midlton i princ Vilijam ne skidaju osmeh sa lica, razlog je prelep

Autor:

22.07.2023 15:15

Foto: Photo by Chris Jackson Getty Images for TGI Sport

Foto: Photo by Chris Jackson Getty Images for TGI Sport

Kejt i Vilijam podelili prelepe vesti, čestitke pristižu sa svih strana



Od kad su se 2011. godine jedno drugom zarekli na večnu ljubav Kejt Midlton i princ Vilijam važe za jedan od omiljenih, ali i najskladnijih parova. 

Kruna njihove velike ljubavi su neodoljiva ćerkica Šarlot, kao i sinovi Luis i Džordž koji danas proslavlja deseti rođendan. 

Photo by Julian Finney Getty Images

 

U duhu tradicije kraljevske porodice, na zvaničnoj Instagram stranici objavljen je portret mališana na kojem princ Džordž izgleda neodoljivo. 

Pročitajte Princ Vilijam i Kejt objavili porodičnu fotografiju, a ovaj detalj iznenadio je javnost

Uvek stidljiv pred kamerama, budući kralj je ovog puta delovao izuzetno opušteno i samouvereno dok je pozirao pred objektivom Mili Pilkinton u Vindzoru ranije ovog meseca.

Pomenutu fotografiju su, kako običaji nalažu podelili ponosni roditelji Kejt i Vilijam kako bi obeležili rođendan svog starijeg sina i zahvalili javnosti i medijima na podršci i poštovanju privatnosti koji njihova deca uživaju.

Princ Džordž je, smatraju mnogi, kopija svog oca Vilijama. Pozirao je odeven u kariranu košulju, pantalone i braon cipele od antilopa kakve često nosi i njegov otac.

Pročitajte Jeftina i bez pečenja - Recept za tortu koja se služila na venčanju princa Vilijama i Kejt Midlton će vas oduševiti FOTO

Ipak, svi koji su dobro pogledali fotografiju nisu mogli da se otmu utisku da je najstariji sin princa i princeze od Velsa nasledio majčine oči. 

Kao i njegova sestra, osmogodišnja princeza Šarlot i petogodišnji brat, princ Luis, i princ Džordž se školuje u Berkširu gde se pokazao kao izuzetno dobar plivač i jedriličar.

Princ Džordž Aleksander Luis od Kembridža rođen je u privatnom krilu Lindo bolnice Svete Marije i Padingtonu u Londonu 22. jula 2013. godine.

Dan kasnije debitovao je pred kamerama i foto-objektivima svetskih medija na stepenicama bolnice, umotan u beli šal od merino vune, ušuškan u naručju svoje majke.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading