Miloš Biković

Biković spreman za venčanje: Na Ivaninoj ruci sija prsten

Autor:

13.05.2023 18:00

Foto: Boško Karanović

Foto: Boško Karanović

Glumačka zvezda Miloš Biković i pravnica Ivana Malić spremni su da svoju vezu podignu na viši nivo, od početka godine se ne razdvajaju



Uprkos snažnoj strasti koju svaki glumac po pravilu ima, Miloš Biković pokušavao je, i u većini slučajeva uspevao, da svoje emotivne veze drži podalje od znatiželjne javnosti. Diplomatski vešto je izbegavao odgovore na pitanja o ljubavi, uvek vešto prebacujući razgovor na neke bezbednije teme, pre svega na poslovne aktivnosti. Retke su devojke koje su se izborile za status njegove pratilje na crvenom tepihu. To je donedavno, do beogradske premijere ruskog spektakla “Izazov”, pošlo za rukom samo glumici Aglaji Tarasovoj i manekenki Barbari Tatalović.

Uoči početka projekcije, Biković je prvi put izašao u susret prisutnim foto-reporterima i pozirao sa svojom izabranicom Ivanom Malić. Taj gest su mnogi protumačili kao jasan signal da je mlada Baranka na dobrom putu da postane ona najvažnija u životu jednog od najpopularnijih srpskih glumaca.

Pročitajte Stigla prinova- Miloš Biković podelio prelepe vesti, ovo je baš dugo čekao FOTO

Ata Images

 

Od kada su se prvi put pojavili zajedno u javnosti na premijeri filma “Južni vetar - Ubrzanje” početkom novembra 2021, moglo se naslutiti na osnovu njihove bliskosti, smeškom obeležene facijalne mimike, da se među njima dešava nešto ozbiljno. Miloš je blistao, a njegov pogled je isijavao čistu sreću.

To je dobilo na težini jer se zna da se kroz karijeru i život kretao opreznim, mačjim korakom, da je triput merio pre nego što bi jednom presekao, izbegavajući radikalne poteze ili izjave, zbog čega ga mnogi, pogrešno tumačeći njegovu prirodu, kritikuju za kalkulanstvo. Umesto digitrona, kako se veruje, glumac pre donošenja bitnih životnih i karijernih odluka konsultuje isključivo racio. Zato je promena u njegovom ponašanju, poziranje sa širokim osmehom sa partnerkom, nagoveštaj da se iza brda valja nešto veliko.

Pročitajte Poput tajnih agenata- Ivana i poznati glumac poneli istu modnu kombinaciju koja je hit ove jeseni

Ata Images

 

 

Na gorepomenutoj premijeri “Izazova”, u kome Biković tumači jednu od glavnih uloga, Ivana Malić je pokazala elegantan prsten, oblika i izgleda burme, na domalom prstu leve ruke. Dok je nameštala kosu u Miloševom zagrljaju, mnogima nije promakao ovaj detalj. Da je njihova ljubav sve ozbiljnija može se zaključiti i na osnovu aerodromskih pečata u pasošima. Kako je Milošev rokovnik ispunjen mnoštvom obaveza, Ivana mu sve češće pravi društvo na putovanjima. Posle ljubavnih odmora na Baliju i nešto ranije u Val d’Izeru, par je bio u Moskvi na svetskoj premijeri “Izazova”, da bi se posle sedmodnevnog boravka u Beogradu vratio u rusku prestonicu.

Instagram

 

Kao pravi posvećenik, zgodna Ivana je procenila da je Miloš vredan privremene lične žrtve, zbog čega je usporila karijerni uspon na pravničkoj sceni Podgorice. Odlučila je da bude uz svog izabranika u veoma važnoj fazi njegovog razvoja kada svakom novom ulogom, birajući one koje donose unutrašnje konflikte iz kojih neminovno proizilazi umetnički rast, osvaja nove prostore rezervisane samo za odabrane. Takva odluka, doneta posle dugih razgovora, veoma im prija. Inače tvrd na ispoljavanju emocija, Biković je nasmejaniji nego ikada ranije, a Ivana stavom i mimikom odaje utisak da je žena koja zna šta radi.

 

Boris Jakić

Autor

Komentari. (0)

Loading