Miloš Biković

Poput tajnih agenata: Ivana i poznati glumac poneli istu modnu kombinaciju koja je hit ove jeseni

Autor:

10.10.2022 12:40

Foto:

Foto:

Izgled Miloša Bikovića iznenadio sve



Izgled Miloša Bikovića i njegove izabranice Ivane Malić iznenadio je njegove pratioce, kada je Ivana podelila fotografiju na kojoj su njih dvoje u istim odevnim kombinacijama, jesenjih, dugačkih mantila i naočara za sunce. Publika je navikla da vidi poznatog glumca u kožnim jaknama i zimskim, kratkim kaputima, tako da je ovaj stil malo drugačiji od onoga na šta su su njegovi pratioci navikli. Na fotografiji njih dvoje izgledaju poput para iz nekog detektivskog romana ili serije. Glumac kojeg publika ima prilike da gleda u nastavku serije "Južni vetar 2 - Ubrzanje", ne staje, već uveliko snima nove projekte.

Instagram screenshot @ivanamalic_

 

 

Pročitajte U strasnom zagrljaju sa Ivanom - Samo prsten fali

 

Naime, kako se vratio sa egzotičnog letovanja na kojem mu je društvo pravila izabranica Ivana, on je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram obradovao specifičnim i drugačijim projektom. U pitanju je novi i prvi film koji je snimljen u kosmosu. Ispod fotografije na kojoj je poznati glumac u letelici, napisao je: "Čovečanstvo je opet pomerilo granice. Prvi fim u istoriji snimljen u kosmosu. Neopisivo mi je drago da budem deo ovog izuzetnog tima. Film ulazi u enciklopedije, iako još nije izašao na ekrane."

Da je poznati glumac uneo promene, njegovi pratioci su mogli da vide i prilikom letovanja, kada je sa njima podelio sliku tetovaže velikog egzotičnog drveta na desnom ramenu. Da li je tetovaža trajna ili je urađena samo za potrebe snimanja, vreme će pokazati.

Instagram screenshot @bikovic

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading