Sofija Rajović

Spremna za novi početak: Sofija Rajović presrećna, san se uskoro ostvaruje

Autor:

10.05.2023 16:45

Foto: Ata Images/Antonio Ahel

Foto: Ata Images/Antonio Ahel

Karijera Sofije Rajović mogla bi da krene u drugom smeru...



Lepoticu kakva je Sofija Rajović kamera obožava, kao i brojni obožavaoci koji se raduju njenim novim ulogama, ali filmovi i serije poput "Vojne akademije", "Igre sudbine" i "Istine i laži" koje su obeležile karijeru Sofije Rajović mogli bi da padnu u drugi plan.

Pročitajte Posle samo 10 meseci Sofija rekla kraj, napustila Toronto - Ma koliko se trudila, nisam uspela da sagledam našu...

Instagram

 

Naime, glumica bi volela da se oproba u još jednom pozivu. Sofijina velika želja je da snimi pesmu, a kako je sama izjavila u emisiji „Exkluziv“, uveliko radi na tome da poboljša svoje vokalne sposobnosti, pa je krenula na časove pevanja. 

Pročitajte Život sa insulinskom rezistencijom traži velika odricanja - Sofija Rajović podelila recept za zdravu i ukusnu poslasticu

Jovanka Bojković

 

- Počela sam da idem na časove pevanja, da bih u kafani mogla lepše da zvučim. To je činjenica. Kažu da imam sluha.

Profesorka me laže da imam i glas, to ona ona tvrdi, a ja mislim da na tome treba da se radi još pozamašno - rekla je Sofija i dodala da je nekad maštala i da ima pop hit:

Pročitajte Ljubomora je dozvoljena - Ovde letuje Sofija Rajović, da li ste znali da ovako nešto i postoji? (foto)

Facebook

 

- Jeste mi bio san da snimim nešto, ali nešto lepo, tipa Nina Badrić, u tom domenu.

Sofija voli da peva i neretko dobija komplimente na račun svog glasa, a da li će san o snimanju pesme ostvariti, a onda i karijera Sofije Rajović krenuti u drugom smeru ostaje da vidimo.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading