Dženifer Lopez

Uspeli su da sakriju od javnosti! Dženifer Lopez oduševila vestima: Stiže Delola, sreća je ogromna (video)

Autor:

07.04.2023 13:49

Foto: Photo by Jon Kopaloff/Getty Images

Foto: Photo by Jon Kopaloff/Getty Images

Izgleda da je ljubav sa Benom Aflekom Dženifer Lopez dala takav vetar u leđa, da ona jednostavno blista na svim poljima, nove vesti oduševile su sve



Dženifer Lopez (53) ne miruje. Odlučila je da živi život punim plućima, pa i ne čudi što svakim danom radi punom parom, ali i smišlja nove poslovne poduhvate. 

Jedan je, na oduševljenje svih, sprovela u delo, a da niko nije ni posumnjao da će uploviti i u te vode. 

Naime, nakon viskija, singl maltova, vina i tekila, kobrendiranje alkohola i industrija zabave se nastavlja kroz RTD (ready-to-drink) koktele sa poptisom JLo.

Pročitajte U očima mu se vidi bes - Sin Dženifer Lopez Bena Afleka nikako ne podnosi, fotografija sve otkriva

Dženifer Lopez izbacila tri voćna ukusa

Šta se traži od selebriti RTD-a? Malo alkohola i što je moguće manje kalorija, da su bez glutena, da su napravljeni i prirodnih sastojaka i da imaju atraktivno (čitaj seksi) pakovanje.

Inače, Džej Lo ima celu kompaniju za proizvodnju pića The House of Delola u kojoj je manjinski vlasnik Beam Suntory.

Delola Spritzevi dolaze u tri varijante: Bella Berry Spritz sa šumskim bobicama, hibiskusom i premium votkom, Paloma Rosa Spritz s grejpom, bazgom i premium tekilom i L’Orange Spritz sa pomorandžom, marakujom i premium amarom, piše Cafe bar & Restoran.

Svoj pečat dala Linet Marero, najbolja barmenka na svetu za 2021. godinu

Koncept je odlično osmišljen i vrlo komercijalan, a ideja Dženifer Lopez je kreiraranje i prodavanje hit koktela koji se mogu piti u većim količinama, a spremni su za piće sa jednim jednostavnim točenjem, bez stresova za domaćine partija i proslava.

Kompaniju Delola je nazvala po svom nadimku Lola, a počela ju je razvijati 2020. u saradnji sa veteranima industrije pića Kenom Ostinom i Dženom Fagnan. 

Kasnije im se pridružila i majstor miksologije Linet Marero, koja je 2021. proglašena najboljom barmenkom na svetu i to po glasovima struke. 

Marero potpisuje i recepture za Delola Spritzeve. Cena u maloprodaji biće oko 23 dolara za flašu od 750 ml i 12 dolara za half-bottle.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading