Nikolina Pišek

Uz nju je bio u teškom trenutku, ali je ljubav nestala: Ovo je prvi muž Nikoline Pišek

Autor:

27.02.2023 21:20

Foto: Petar Đorđević

Foto: Petar Đorđević

Prvi muž Nikoline Pišek bio joj je veliki podrška, ali je ljubav nestala



Voditeljka Nikolina Pišek udovica, pokojnog istoričara Vidoja Ristovića, trenutno je u žiži javnosti zbog sukoba sa svekrom Mišom Grofom. Voditeljki je ovo drugi brak, a prvi muž Nikoline Pišek krije se daleko od očiju javnosti.

Nikolina i Vidoje pre sedam godina dobili su Unu Sofiju, a voditeljka ima i stariju ćerku Hanu Leonardu.

Pročitajte Osmeh i bezuslovna ljubav -  Evo ko je prvi muž Nikoline Pišek

Međutim, pre braka sa preminulim istoričarem, Nikolina Pišek se prvi put udala sa svega dvadeset i jednu godinu. Njen prvi muž, bio je prava podrška. On je potpuno, emotivno i finansijski stao uz voditeljku koja je u to vreme završavala arhitekturu. 

Uprkos tome, Nikolina je nekoliko godina provela kraj njega. Bez obzira što je ludo bila zaljubljena, navodno je, rekla kraj i njemu i njegovom burnom životu.

Pročitajte Poznata voditeljka opet nasmejana - Ko joj pruža snagu i vraća osmeh

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

U pitanju je novinar Marko Cigoja, sin popularnog operskog pevača Krunislava Cigoja, koji osim ćerke sa Pišekovom ima i naslednika Vita, kojeg je dobio iz deset godina duge romanse sa Josipom Pavićić

Mark se retko kada izlaže pogledima javnosti, čak ni na Instagram profilu njegove i Nikolinine mezimice se ne može videti gotovo nijedna njegova slika, uprkos tome njegove kolege vole da se podsete njegove i voditeljkine ljubavi, piše Kurir.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Lucija

10.03.2023 21:20

Ako je diplomirala arhitekturu,onda nacinom na koji se predstavlja u medijima voditeljice.Sve mi je jasno.To blazirani govor,koketiranje i dobro uvijezbani pred ogledalom pokreti tijela.Kako umijetno,neprirodno i *******.Samo se pitam tko li je treca, jadna zrtva zene,zaljubljene samo u sebe,svoju karijeru i novac? Stvarno zalim tog jadnika iz prvog i drugog braka,kako ih je samo dobro iskoristila.Za mene su ovakve zene moralne i karakterne *******.Zao mi je.