Aca Sofronijević

Beli mantil zamenio mikrofon: Nova devojka Ace Sofronijevića je ona, potvrdio vezu

Autor:

24.02.2023 18:00

Foto: ATA Images

Foto: ATA Images

Harmonikaš Aca Sofronijević ponovo je srećan u ljubavi, ovog puta njegovo srce nije zarobila ni voditeljka, niti pevačica



Krajem septembra prošle godine jedan od omiljenih parova javne scene harmonikaš Aleksandar Aca Sofronijević i voditeljka Sanja Ćulibrk raskinuli su veridbu.

- Bilo nam je lepo, živeli smo fino. Jednostavno smo shvatili da nismo jedno za drugo i odlučili smo da se raziđemo. Sanji želim svu sreću u životu. Mi smo ostali u korektnim odnosima, mislim da tako i treba da bude jer smo oboje zreli i ostvareni ljudi - kazao je Aca tada za medije.

Pročitajte Spala na 43 kg, telo u modricama - Anoreksija je Milenu Ćeranić načisto promenila, pevačica otvorila dušu

Boško Karanović

 

Svako je posle raskia krenuo svojim putem, a najnovije vesti kažu da je popularni muzičar ponovo srećan u ljubavi. Nova devojka Ace Sofronijevića više nije tajna. Naime, Aleksandar je u vezi već nekoliko meseci sa izvesnom doktorkom koja ima sličan temperament i ljudskost u sebi kao i njen poznati dečko, što ih je najviše i zbližilo.

- Njih dvoje su divni, toliko su se zaljubili da se ne odvajaju, a često i putuju zajedno. Iako Aca puno radi, on svaki slobodan trenutak provodi sa devojkom. Ona je uspešna mlada doktorka i ima razumevanja za njegov posao. Veza im je ozbiljna, upoznali su porodice jedno drugom. Međutim, Aca je odlučio da ovaj put baš skriva vezu, zapravo oboje ne žele da se o njihovoj vezi piše u medijima - ispričao je izvor blizak harmonikašu za portal "24sedam", dodajući da je Sofronijević osvojio srce "prelepe plavuše".

Pročitajte On se oženio i dobio dete, ona ostala sama, Petar Grašo konačno priznao sve - Danijela i ja...

ATA Images

 

Sofronijević je potvrdio ove lepe vesti.

- Imam nekog, reč je o normalnoj i toploj devojci, ali nemojte više ništa da me pitate jer ne želim da govorim o tome - istakao je Aca.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (1)

Loading
Rade

25.02.2023 08:45

Sve lepo funkcioniše dok je on na turneji i odsutan a kad dođe kući veza se raspada🤑🤣😇😂🤫🤭😜🤑