Ilda i Mihajlo Šaulić

Najteži dan u njihovim životima: Ilda i Mihajlo rasplakali region (foto)

Autor:

17.02.2023 19:00

Foto:

Foto:

Ilda i Mihajlo Šaulić ocu su posvetili emotivne reči...



Danas je težak dan za porodicu Šaulić. Pre tačno četiri godine legenda narodne muzike, ali i voljeni suprug, otac i deda Šaban Šaulić, tragično je nastradao u saobraćajnoj nesreći i ostavio za sobom najvoljenije neutešne.

Pročitajte Spomenik kao večni podsetnik - Nikada te nećemo zaboraviti

Rajko Ristić

 

U Aleji zaslužnih građana na Novom groblju danas je upriličen pomen pevaču na kome su se okupili porodica i najbliži prijatelji. Među prvima su pristigli Šabanova udovica Gordana, ćerka Sanela i unuk Luka Adžić, ali mlađa čerka Ilda i sin Mihajlo nisu prisustvovali.

Pročitajte Tužan Božić u domu Šaulića - Gordana otvorila dušu i sa setom se prisetila uspomena

ATA Images

 

Naime, zbog obaveza u inostranstvu Ilda i Mihajlo su bili sprečeni da dođu, ali su oboje na svojim Instagram nalozima postavili emotivne objave koje su mnogima naterale suze na oči.

„Četiri godine godine duge godine bola godine tuge“, napisala je Šabanova mezimica Ilda, a ni Mihajlove reči nisu bile ništa manje bolne.

Pročitajte Nije mogla da izdrži - Ilda se načisto slomila u emisiji, suze su same krenule, rasplakala ceo studio (video)

„Toliko lepih stvari nismo dočekali zajedno, ne znam koje reči mogu opisati ova osećanja… živiš a nedostaješ“, glasila je objava Šabanovog sina koja je dokaz da bol ne jenjava.

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading