Šta stiže posle devojčica: Adrijana Lima otkrila pol bebe

Autor:

19.04.2022 12:00

Foto:

Foto:

Manekenka Adrijana Lima, bivša supruga našeg košarkaša Marka Jarića sa kojim ima dve kćerke, je u drugom stanju i saznala je da li nosi dečaka ili devojčicu



Manekenka Adrijana Lima, bivša supruga Marka Jarića, je u drugom stanju i sa sadašnjim verenikom Andreom Lemersom najzad je otkrila pol bebe. Nakon dve devojčice, Valentine i Sijene koje je dobila tokom braka sa našim košarkašem, bivši Viktorijin anđeo je otkrio da nosi dečaka.

Pročitaj i Razveli su se pre pet godina, a evo u kakvim su odnosima danas Marko Jarić i Adrijana Lima

Par je na instagramu objavio video u kojem otkriva pol bebe, a snimak počinje tako što Adrijanine i Markove kćerke, govore da li bi volele da dobiju brata ili sestru.

- Mislim da će biti devojčica - govore one samouvereno, dok Lemersova deca iz prvog braka govore kako žele da bude dečak i bili su u pravu.

Kada je porodica odbrojala do jedan, plave trake i prah izleteli su iz balona u vazduh, što znači da će manekenka na svet doneti sina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

 

Iako su Adrijana i njen izabranik držali detalje o svojoj vezi u tajnosti, prošle godine su se prvi put zajedno pojavili na crvenom tepihu na Venecijanskom filmskom festivalu.

Getty Images

 

 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading