Ljubav i magija: Rođendanska čestitka romantičnog Čeninga Tejtuma voljenoj ženi (foto)

Autor:

05.12.2017 14:45

Foto:

Foto:



Odavno znamo da zgodni američki glumac Čening Tejtum odlično pleše, što je pokazao u filmovima “Step Up” iMagični Majk” čime je očarao mnoge pripadnice lepšeg pola širom sveta. Osim savršeno izvajanog tela zbog koga za njim uzdišu mnoge dame, 37- godišnji Amerikanac izgleda je i savršeni muž.

Dirljivo pismo Čeninga Tejtuma ćerki

Suprugu Dženu Devan, sa kojojm je godinama u braku, odveo je na romantično putovanje za njen 37. rođendan, a osim odmora u Meksiku, celom svetu je objavio koliko voli svoju izabranicu.

Njegovi prijatelji i pratioci na društvenim mrežama nisu ostali ravnodušni na rođendansku poruku koju je glumac ostavio pored fotografije svoje supruge:

-Ovo stvorenje je lepo još jednu godinu više. Transformacija koju je doživela ove godine je nešto o čemu se piše samo u bajkama i knjigama o magiji. Tvoja snaga i gracioznost svakim su danom jače. Ti činiš da sve oko tebe svakodnevno raste. Jako sam zahvalan na tvojim lekcijama. Srećan ti život, ljubavi - napisao je romantični Čening i rastopio mnoga srca.

Čening Tejtum i Džena Devan upoznali su se 2006. godine na snimanju filma "Step up" i zaljubili se. Venčali su se tri godine kasnije. Imaju četvrorogodišnju ćerku Everli i važe za jedan od najskladnijih holivudskih parova.