S kraljevskih dvorova

Ovo su krili kao zmija noge: Hari i Megan znaju šta rade

Autor:

19.04.2022 19:00

Foto:

Foto:

Britanski princ Hari otkrio kako je protekao tajni susret sa bakom, kraljicom Elizabetom



Britanski princ Hari i njegova supruga Megan Markl krili su jednu informaciju od sveta kao zmija noge. Da znaju šta rade i da žele da izglade odnos sa njegovom bakom, kraljicom Elizabetom II objavljeno je danas kao glavna vest u britanskim medijima.

Pročitaj i - Konačno svi na okupu: Megan i Hari objavili fotografiju sa decom

Pre odlaska u Holandiju, gde trenutno boravi sa Megan, princ Hari je posetio Veliku Britaniju a o toj poseti se ćutalo. Kada su novinari saznali za priča o tajnom sastanku sa britanskom kraljicom, čime je princ Hari započeo proces poboljšanja odnosa sa porodicom od koje je pobegao u Ameriku, jedino što mu je preostalo bilo je da progovorio o susretu sa bakom.

Princ je pozitivno ocenio svoju posetu domovini, rekavši da bi njegova baka volela da bude na Invictus igrama kojima i on prisustvuje, ali da joj zdravstveno stanje to ne dozvoljava.

Getty Images

 

- Bilo je divno videti je i siguran sam da bi volela da bude ovde da može - rekao je Hari za BBC.

Više kraljevskih izvora opisalo je za britanske medije sastanak Harija i Elizabete kao “veoma srdačan” i “neverovatno topao i dobrodušan”.

Getty images

 

Kako otkrivaju, ugovoreno je da kraljica upozna svoju praunuku, 11-mesečnu Lilibet, koja je dobila ime po njenom nadimku iz detinjstva.

Getty Images

 

Hari i Megan su pozvani da se pojave na balkonu Bakingemske palate tokom predstojeće proslave platinastog jubileja kraljice i drugih porodičnih događaja, objavio je Daily Mail. Bakingemska palata se za sada nije oglašavala po pitanju Harijevog susreta sa kraljicom.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading