Udala se kćerka Anice Dobre: Mina Sovtić sprema svadbu za septembar

Autor:

11.04.2022 12:30

Foto:

Foto:

Glumica Mina Sovtić, kćerka naše dramske umetnice Anice Dobre, sklopila je juče brak sa dugogodišnjim izabranikom Lukom Nikolićem



Glumica Mina Sovtić (26) udala se za svog izabranika Luku Nikolića. Kćerka naše legendarne dramske umetnike Anice Dobre, brak je sklopila juče u opštini Stari grad u Beogradu, objavili su domaći mediji.

Pročitaj i - Vruće scene ćerke Anice Dobre: Mina Sovtić pokazala koliko je lepa

- Trenutno sam na snimanju, ne mogu da pričam, sve je planirano za septembar - rekla je Mina za nova.rs na pitanje o sklapanju braka i otkrila da mladenci svadbu planiraju za septembar.

Dalibor Danilovic

 

Mlada glumica je želela da njeno venčanje bude tajna jer svoj ljubavni život, pa time i udaju, drži daleko od očiju javnosti. Prema pisanju domaćih medija, Mina i Luka su u dugoj vezi i odlično se slažu.

Stefan Tomašević

 

Mina Sovtić, rođena 1995. godine, je kćerka naše poznate glumice Anice Dobre i Miodraga Sovtića, predsednika FK Dorćol. Diplomirala je glumu na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi Dragana Petrovića Peleta, igra u Zvezdara teatru, a gledali smo je u domaćim serijama “Žigosani u reketu”, “Ubice mog oca”, “Koreni”, “Besa 2” i “Crna svadba”.

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading