Skok u brak: Pojavile se fotografije sa venčanja Ivane Španović (Foto)

Autor:

30.09.2021 21:06

Foto:

Foto:

Ivana Španović venčala se prošlog vikenda na ranču u Umčarima, a partneru Marku na večnu ljubav zavetovala se - u patikama.



Iako su mediji nagađali da će najtrofejnija srpska atletičarka, skakačica u dalj Ivana Španović, venčanje sa fitnes trenerom Markom Vuletom praviti u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, par se na večnu ljubav zavetovao mnogo bliže - na prelepom ranču u Umčarima

Pročitajte i Ivana Španović rekla 'sudbonosno da' u tajnosti, ko je sve prisustvovao intimnoj ceremoniji?

A tek danas su i Ivana i Marko, nekoliko dana nakon svadbe, odlučili da na svojim instagram profilima podele fotografije sa venčanja i otkriju delić atmosfere koja je, ako je suditi po slikama, bila bajkovita.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Vuleta (@marko_fitt)

- Uvek sam delio ljude na gledaoce i one koji zaista žive život. Ovi drugi se uvek bude zahvalni na svakom novom jutru i raduju se svakom novom danu. A kad imate nekog sličnog sebi, sa kim možete da podelite svako to jutro i dan, srećan ste čovek, napisao je Marko u opisu slike. 

Pročitajte i Nikad bolje nije izgledala - Ivana Španović pokazala rezultate 24 godine rada

Atletičarka je u svom opisu pored fotografije otkrila jedan zanimljiv detalj. 

- Znala sam da si ti taj, jer mi dozvoljavaš da nosim patike, čak i na prvom plesu. Blagoslovena sam i ponosna što sam gospođa Vuleta - napisala je ona pored slike na kojoj je Marko drži u naručju, a u prvom planu zaista vidimo da skakačica ne nosi štikle uz venčanicu, već patike. 

 

 

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading