Ben Aflek

Ulazak u šestu deceniju života nije nikada bolje izgledao

Autor:

15.08.2022 18:30

Foto:

Foto:

Proslava 50. rođendana Ben Afleka: slavlje u njenom zagrljaju



Proslava 50. rođendana Ben Afleka: proslava u odabranom društvu. Poznati glumac i reditelj se ove godine zakleo na večnu ljubav intimnom ceremonijom u Las Vegasu, svojoj izabranici Dženifer Lopez, posle nešto više od godinu dana zabavljanja, nakon što su 20 godina čekali da jedno drugom kažu sudbonosno "da". Na venčanju Dženifer je imala dve venčanice, jedna je bila poput klasičnih haljina koja je imala blagi kroj A , poput onih iz starih filmova, dok je druga bila nešto modernijeg kroja, otvorenih ramena sa dugim velom, dok je poznati glumac bio u klasičnom belom odelu, koje je kasnije zamenio kožnom jaknom, koja je  bila baš u stilu samo kralja roka Elvisa Prislija. Poznati par se zabavljao od 2002. do 2004. godina, tokom kojih su imali nekoliko zajednikih profesionalnih projekata, kao što je film "Devojka iz Džerzija", a on se pojavio u njenom spotu za pesmu "Jenny from the block", ali par se rastao 2004. godine. 

Instagram

 

 

 

Pročitajte Ljubav vredi čekati: intimna i originalna svadbena ceremonija


 

Nedugo zatim, poznati par se uputio na svoj medeni mesec koji su proveli u Parizu, obilazeći grad, šetajući ulicama i isprobavajući različite gastronomske specijaitete i dezerte. Ben Aflek danas puni 50 godina, a njegova supruga, je otputovala da ga iznenadi tim povodom u Njujork. Poznata pevačica i glumica koja je na svadbenoj ceremoniji uzela muževljevo prezime, svaki slobodan trenutak provode zajedno. Ben Aflek je svoju glumačku karijeru započeo kao dečak, kada je imao samo sedam godina ulogom u filmu "Dark Side of the Street", nakon kojeg su usledeli dečiji serijali, koji sui mu doneli veću popularnost "The Voyage of the Mimi" i "The Second Voage of the Mimi". Posle srednje škole, nakratko se preselio u Njujork, a zatim je studirao u Los Anđelesu gde je počeo da režira prve filmove. Jedna od njegovih najistaknutijih uloga u prvim godina bavljenja glumom, bila je uloga nasilnog srednjoškolca u filmu "Dazed and Confused". 

Profimedia

 

 

Početkom 90-ih, tačnije 1995. godine, usledile su uloge u drami "Glory Daze", komediji "Mallrats", a potom i u romantičnoj komediji "Chasing Amy", u kojoj je igrao glavnu ulogu za koju je dobio sjajne kritike. Uloga koja je sve promenila je film "Dobri Vil Hanting", koji je napisao zajedno sa svojim kolegom i prijateljem Met Dejmonom, uz pomoć drugih reditelja i scenarista, koji je osvojio Oskara i Zlatni globus za najbolji scenario. Nakon toga njegova glumačka karijera je krenula uzlaznom putanjom, sa ulogom u filmu "Armagedon" u kojem je glumio sa Brusom Vilisom, zatim ulogu u filmu "Zaljubljeni Šekspir" u kojem je glumio sa Gvinet Paltrou i Džozefom Fajnsom, koji je osvoji nekoliko Oskara i brojne nagrade. Godina 1999. donosi ponovnu saradnju sa Met Dejmonom u filmu "Dogma", ali nakon filma "Perl Harbor" koja predstavlja ratnu dramu, Benovu izvedbu kritičari su smatrali vrlo ubedljivom, te su mu predviđali status velike holivudske zvezde.

Početkom 2000-ih Ben Aflek je krenuo više da se bavi televizijskom i filmskom produkcijom, kada su on i njegov kolega i prijatelj iz detinjstva Met Dejmon osnovali producentsku kuću "Pearl Street Films", po nazivu ulice koja ih je delila u Kembridžu gde su proveli detinjstvo. Filmovi su se nizali jedan za drugim, a onda je 2007. godine došao njegov rediteljski prvenac "Gone Baby Gone", u kojem je glavnu ulogu poverio svom bratu Kejsiju, a film je dobio odlične kritike i reakcije publike. Njegov naredni rediteljski poduhvat bio je film "Argo", u kojem je pored reditelja bio i glavni glumac u ulozi agenta CIA-e koji pokušava da spasi šest američkih diplomata zarobljenih u Iranu, a film je dobio Oskara, Zlatni globus i BAFTA nagradu, dok je Ben dobio Oskara i BAFTA nagradu za najboljeg režisera.

Profimedia

 

 

Nakon čega su dolazile različite uloge u kojima se poznati glumac iznova dokazivao kao pravi umetnik i virtuoz ispred, ali i iza kamere. Godine 2019. usledilo je njegovo povlačenje sa snimanja usled problema sa zavisnošću od alkohola, pa je na set filma "The Way Back" sportskoj drami u kojoj je glumio glavnu ulogu, lečenog alkoholičara, dolazio u pratnji svog mentora,povremeno napuštajući rehabilitacioni centar. Film je verodostojno prikazao sve probleme sa kojim se slavni glumac susretao u stvarnom životu. Nekoliko projekata na kojima je glumac radio tokom 2020. i 2021. godine, su otkazani i odloženi usled pandemije virusa, kao što su. "Deep Water", "The Last Duel", "Hypnotic". Poznati glumac i reditelj je najavio još nekoliko projekata koje će režirati, uključujući i adaptaciju knjige koja govori o Drugom svetskom ratu "King Leopold's Ghost", kao i krimi dramu o uspehu planetarno popularnog lanca brze hrane "McDonald's"

Gloria.rs

Autor

Komentari. (0)

Loading