Irina Šajk i Bredli Kuper: Konačno prve fotke najlepšeg para s bebom (foto)

Autor:

22.10.2017 19:00

Foto:

Foto:



Holivudska zvezda Bredli Kuper i zanosna manekenka Irina Šajk krajem marta su postali roditelji jedne male princeze, a već ozloglašeni po tome u kojoj meri čuvaju svoju privatnost, par je radosnu vest uspeo da sakrije od medija čitave dve nedelje.

Bredli Kuper: Prvi intervju nakon rođenja ćerke (video)

Објава коју дели BSRL1992? (@royalstaycation) дана 29. Сеп 2017. у 10:19 PDT


Javnost su držali u neizvesnosti i kad je odabir imena bio u pitanju, pa se tako tek nakon nekog vremena otkrilo da su ćerkicu nazvali Lea de Sajne Šajk Kuper.

Tek poneki detalj iz privatnog života ovog, po mngima najlepšeg para u Holivudu, otkivali su njihovi prijatelji u izjavama za američke medije.


– Irina i Bredli su oduševljeni prinovom – rekao je nakon Leinog roenja njihov prijatelj TV mreži "E!News"– Bredli je sve vreme pomagao Irini u svakoj situaciji, uvek su zajedno išli kod lekara na kontrolu i može se reći da su ovu trudnoću “izneli” zajedno. On je toliko uzbuđen što je postao roditelj, naravno i ona.

A kako je i njih bilo izuzetno teško uslikati zajedno, tako je i fotkanje njihove bebe postalo "nemoguća misija". Ipak, nedavno su uhvaćeni na delu!


Srećna porodica se obrela u Murparku u potrazi za savršenim bunevama koje će izrezbariti za Noć veštica.


Iako velike zvezde, Šajk i Kuper su izgledali kao i svaki drugi običan par u ležernoj garderobi, a ponosni tata je svoju petomesečnu mezimicu nosio na grudima u kengur nosiljci...

Maja Gašić

Autor