Bredli Kuper: Prvi intervju nakon rođenja ćerke (video)

Autor:

08.05.2017 18:17

Foto:

Foto:



Holivudska zvezda Bredli Kuper i zanosna manekenka Irina Šajk krajem marta su postali roditelji jedne male princeze, a slavni par je radosnu vest uspeo da sakrije od medija čitave dve nedelje.

Irina Šajk i Bredli Kuper: Devojčica obradovala rusko-američki par

A post shared by IrinaShayk (@4irinashayk) on Apr 9, 2017 at 11:00pm PDT


Iako su se svojski trudili da svoju intimu sačuvaju od javnosti, neki detalji su ipak otkriveni, pa se tako doznalo i koje ime je slavni par dao svojoj mezimici - Lea de Sajne Šajk Kuper.

Holivudski lepotan, koji je bio u vezi sa nekim od najlepših žena sveta, poznat je po tome da brižljivo čuva intimu, pa je donekle iznenađenje da je pristao da gostuje kod Elen Dedženeris u njenoj tok-šou emisiji "Elen Dedženeris šou"...


Međutim, veoma brzo je bilo jasno da glumac nema nameru da priča o svojoj porodici. Elen je šaljivo započela intervju konstatacijom:

- Ne znam da li si obavešten, ali imaš ćerku!

Na šta je Bredli odglumio iznenađenje i odgovorio:

- Šta?!

- Kad dođeš kući, trebao bi da je potražiš - uzvratila je komičarka u svom stilu, ali istog trenutka prebacila temu na njegov rediteljski debi, ostvarenje "A Star Is Born" u kojem glumi Ledi Gaga, a za koju je imao samo reči hvale:

- Ona je neverovatna - rekao je Bredli.

Osim razgovora o filmu, glumac je ispričao i da ga zbog brade često ne prepoznaju na ulici, pa čak se dešava i da ga zamene sa kolegom Zakom Galifanakisom.


Otkrio je i da nema profil ni na jednoj društvenoj mreži, jer smatra da je to gubljenje vremena.

Bilo je očigledno da Kuper ne želi da priča o Irini i bebi, ali Elen nije odolela da ne spomene da je znala da će biti dobar otac onog trenutka kada ga je videla u jednoj sceni filma "Američki snajper", što je nasmejalo glumca koji je do kraja ostao veran svom principu da ne priča o privatnom životu.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading