Eva Mendez: Sreća je u domu, s porodicom, a ne na crvenom tepihu

Autor:

09.03.2017 13:54

Foto:

Foto:



Ovogodišnja dodela Oskara okupila je glumačku elitu, ali primećeno je i da se neke važne ličnosti nisu pojavile.

Bred Pit u krizi: Evo šta glumcu donosi spokoj nakon razvoda

Osim Breda Pita, za koga se verovalo da na ovu prestižnu manifestaciju nije želeo da dođe zbog skorašnjeg razvoda od Anđeline Džoli, uočeno je i da partnerka Rajana Goslinga (inače nominovanog za glavnu mušku ulogu u filmu "La La Land"), nije bila u Kodak teatru.

Umesto Eve Mendez, Goslingu je društvo pravila sestra.

Naravno, ovaj Evin izostanak je odmah pokrenuo glasine da par ima problema u vezi i da zbog toga glumica nije podržala supruga na jednom ovako važnom događaju za njega. Istina je pak drugačija, što je zanosna Eva otkrila u razgovoru za "Shape magazine".

- Ono što ljudi ne znaju o meni jeste da volim da sam kod kuće. Uvek ću pre izabrati da ostanem kod kuće sa ćerkama nego da se doteram i prošetam crvenim tepihom - kaže glumica.

Iako fizički nije bila sa njim da podeli njegovu sreću ni zbog dobijenog Zlatnog globusa, Rajan nije zaboravio da iskaže svu ljubav prema Evi u govoru nakon prijema nagrade.

- Pošto nemam dovoljno vremena da se zahvalim svima, želim da se zahvalim onako kako treba jednoj veoma važnoj osobi. I da kažem da, dok sam se je zabalvljao, plesao, pevao, svirao klavir i uživao u jendnom od najboljih iskustava u mojoj karijeri, moja dama je podizala naše ćerke i istovremeno se starala o bratu obolelom od kancera. Da ona nije na sebe preuzela sve te obaveze i bila toliko požrtvovana, danas bi umesto mene neko drugi primao ovu veliku nagradu. Ljubavi, hvala ti - rekao je Gosling.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading