Bred Pit u krizi: Evo šta glumcu donosi spokoj nakon razvoda

Autor:

04.03.2017 22:47

Foto:

Foto:



"Branđelina" više ne postoji. Na medijski najispraćeniji razvod u Holivudu je stavljena tačka, a bivši supružnici - Bred Pit i Anđelina Džoli čini se da su zakopali ratne sekire.

Lepa glumica je nedavno izjavila da se nada da su teška i bolna vremena iza njih i da veruje da će u budućnosti biti još snažniji.

- Mi smo porodica, i zauvek ćemo biti porodica. I sigurno ćemo zajedno prebroditi ova teška vremena i, nadam se, nakon toga biti još snažniji kao porodica.

Iznenađujuća izjava lepe glumice: Anđelina Džoli konačno progovorila o razvodu i Bredu

S druge strane, Bred se retko oglašavao, a o razvodu gotovo da nije prozborio. I dok strani mediji pišu kako pokušava da obnovi kontakt sa bivšom suprugom - Dženifer Aniston, čini se da se holivudski lepotan posvetio pronalaženju unutrašnjeg mira nakon ovog burnog perioda.

Budući da se nije pojavio na dodeli Oskara, iako njegova producentska kuća "Plan B Entertainment" stoji iza nagrađenog filma "Mesečina", svi su pomislili da njegov izostanak ima veze sa Džolijevom.

Istina je pak, sasvim drugačija. Prema pisanju američkog portala "The Hollywood Reporter", glumac se poslednjih dana ne pojavljuje u javnosti jer boravi u studiju britanskog umetnika Tomasa Hosega, gde se u potpunosti posvetio vajanju skulptura.

Neimenovani izvori navode da Pitu ovaj hobi pomaže da pronađe unutrašnji mir i spokoj, nakon ovog veoma burnog perioda i bolnog razvoda.

Maja Gašić

Autor

Komentari. (0)

Loading