Porodica Đoković

Otac Dijane Đoković otkrio nepoznate detalje o ćerki: Svašta se desilo, mene je krivila

Autor:

24.04.2024 21:27

Foto: R.Z./ATA Images

Foto: R.Z./ATA Images

Otac Dijane Đoković govorio je o razvodu i kako je njegova ćerka to podnela



Otac Dijane Đoković Zdenko Žagar retko se pojavljuje u javnosti. Iako je veoma ponosan na svog unuka Novaka Đokovića, on retko daje izjave za medije, ali poznato je koliko je vezan za svoje najmilije koje bi, kako je sam izjavio, voleo češće da viđa.

Naime, on živi sam u Beogradu otkako mu je preminula druga supruga 2017. godine, a svojevremeno je govorio o braku sa Dijaninom majkom.

Amir Hamzagic/ATA Images

 

‒ Ja bih rado pristao, ali porodica mi brani da se oglašavam. Ne znam šta im smeta kad sve pričam lepo i kažem onako kako jeste, ali mi oni ne dozvoljavaju.

Jako su se naljutili na mene – ispričao je jednom pilikom za „Skandal” otac Dijane Đoković.

Pročitajte Ovo je istina o Jeleninom i Dijaninom odnosu, Novakova majka više ne ćuti

Zdenko ne krije da upravo ćerka Dijana nikako nije mogla da mu oprosti što se razveo od njene majke.

- Svašta se izdešavalo u našim porodičnim odnosima. Nisam mnogo učestvovao u Novakovom odrastanju. Pre nego što je rođen, ja sam četiri godine bio u Prištini. Bivša supruga i deca živeli su u Beogradu, a ja tamo. Dolazio sam vikendom.

Posle sam se razveo, pa sam bio prinuđen da se malo distanciram od porodice. Kontaktirao sam ja sa njima, ali to nije bilo to. Dijana je mene krivila za razvod i to ne može da mi oprosti.

Smatram da je za razvod uvek potrebno dvoje. Koliko je muškarac kriv, toliko je i žena kriva. Žao mi je što je sve tako ispalo – zaključio je otac Dijane Đoković, prenosi stil.rs.

Komentari. (0)

Loading