Novak Đoković

Novak prolio gorke suze nakon Jeleninog odlaska: Beskrajno sam tužan

Autor:

20.04.2024 20:24

Foto: Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Foto: Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Otvoreno pismo Novaka Đokovića rastužilo ceo svet



Novak Đoković odavno je dostigao uspeh, slavu, pa i bogatstvo o kojem mnogi ne mogu ni da maštaju, ali svoje početke nikada nije zaboravio. 

Pod mentorstvom Jelene Genčić, naš najbolji teniser razvijao je veštine, ali i ljubav prema belom sportu, a oproštajno pismo Novaka Đokovića nakon njene smrti mnogima je nateralo suze na oči. 

Photo by Dean Mouhtaropoulos Getty Images

 

Naime, mentor i trener Jelena Genčić preminula je u junu 2013. godine, a emotivno pismo Novaka Đokovića na komemoraciji pročitala je njegova majka Dijana Đoković

Pročitajte Morate to prihvatiti - Posle teškog poraza Novak Đoković doneo važnu odluku, dileme više nema

- Draga moja Jelena, beskrajno sam tužan jer se danas opraštam od tebe. U životu si me pripremala za mnoge situacije, za pobede, za trijumfe, za naše trofeje, ali za naš rastanak potpuno sam nespreman.

Opraštam se od tebe beskrajno tužan što ne mogu da te ispratim. Znam da bi se ljutila da odustanem i umanjim šansu da ispunim i ovu poslednju našu želju, da osvojim Rolan Garos. 

Hvala ti na strpljenju, na ogromnoj ljubavi. Hvala ti na svakodnevnoj podršci, na savetima koje pamtim, na toplim rečima koje su uvek nosile neku vanrednu poruku.

Pročitajte Pred veliki turnir Goran Ivanišević otkrio šta muči Đokovića, neočekivano

Znaš da sam ih sve upamtio i da se tvojih pravila uvek držim. Naš poslednji razgovor, pre dve nedelje, nije ukazivao da nešto nije u redu.

Tužan sam jer si se i tada trudila da me oslobodiš bilo kakvih briga i uveravala me da je sve u redu, da si u bolnici jer je rutinska kontrola, da ne brinem nego da pobeđujem - napisao je Đoković.

youtube printscreen

 

Oproštajno pismo Novaka Đokovića mnogima je nateralo suze na oči, a odlazak voljene mentorke teniseru je na srcu ostavilo neizbrisiv trag.

Komentari. (0)

Loading